Impozitarea pensiilor nu s-a luat în calcul în legea bugetului pe 2012

499
Impozitarea pensiilor nu s-a luat în calcul în legea bugetului pe 2012 - emilboc-1318677474.jpg
Președintele Partidului Democrat Liberal (PDL), premierul Emil Boc, a spus, astăzi, la Convenția națională a femeilor democrat-liberale, că Guvernul urmează să finalizeze legea bugetului de stat și a asigurărilor de stat pentru 2012 și că nu s-a luat în calcul impozitarea pensiilor.

"Pe 24 noiembrie, Uniunea Europeană va face cunoscută prognoza de creștere economică a tuturor țărilor din UE. În baza acestei prognoze și România își va definitiva bugetul și evident în urma discuțiilor cu FMI și Comisia Europeană vom stabili și nivelul deficitului bugetar, în jur de 3%, dar depinde cât va fi în jur de 3% de prinderea în bugetul de stat a pierderilor pe care le au companiile de stat", a spus Boc.

El a adăugat că România are o problemă majoră pentru că timp de 20 de ani au fost tolerate pierderile de la companiile de stat, iar guvernul s-a angajat ferm în procesul de restructurare a companiilor de stat pentru a avea mai mulți bani la sănătate, la învățământ, la investiții.

Premierul a mai arătat că o dată cu finalizarea legii bugetului de stat va fi stabilită și politica de salarii și pensii însă a ținut să precizeze că în proiectul de buget nu s-a luat în calcul și nu există în evidență vreo analiză care să ducă la impozitarea pensiilor, așa cum s-a vorbit în presă, relatează Agerpres.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Social : În ce condiții se acordă pensia de urmaș
Pagina a fost generata in 0.6574 secunde