"IMNUL copiat al stațiunii MAMAIA promovează ALCOOLISMUL și OBSCENITATEA!"

2015
6
Fundația Mișcarea Populară filiala Constanța cere primarului municipiului Constanța, Radu Mazăre, să achite din banii proprii toate cheltuielile, de circa un miliard și jumătate de lei vechi, pentru realizarea "imnului" stațiunii Mamaia.

Într-un comunicat de presă transmis presei, reprezentanții Mișcării Populare Constanța spun că, în opinia lor, acest "imn de promovare" aduce de fapt deservicii imaginii stațiunii și cer Autorității Naționale pentru Turism să-și exprime poziția oficială.

"În primul rând, mesajul imnului este unul lipsit de decență, promovând alcoolismul, obscenitatea și imaginea unui primar care și-a manifestat repetat lipsa de respect față de valorile familiale. În al doilea rând pentru calitatea proastă a muzicii și a versurilor, iar în al treilea rând pentru lipsa de originalitate dovedită prin mediatizarea melodiei croate după care a fost copiat. Astfel, acest produs nu poate fi plătit din bani publici, chiar dacă ei provin din taxa de promovare a stațiunii Mamaia. De fapt, credem că imnul aduce deservicii turismului constănțean, arătând că stațiunea Mamaia este un rai al cluburilor de noapte și al bețivilor, în care oamenii serioși, decenți, care vor să-și petreacă un concediu liniștit la malul mării, și nu week-end-uri în delir, nu au ce căuta. Cerem Autorității Naționale pentru Turism să-și exprime poziția oficială față de acest produs de proastă calitate, care nu poate fi parte a unei strategii naționale de promovare a turismului din România. Prin acest comunicat Filiala Constanța a Fundației Mișcarea Populară își concretizează strategia de respingere publică a inițiativelor ce nu sunt in interesul comunității, ce contravin principiilor și valorilor fundației", se men-ționează în comu-nicatul de presă transmis de Filiala Constanța a Fundației Mișcarea Populară.

Imnul stațiunii Mamaia, interpretat de Loredana Groza, Radu Mazăre și rapper-ul Cabron, a fost lansat oficial pe 1 mai într-un club din Mamaia, după ce consilierii locali din Constanța au stabilit o nouă taxă pentru agenții economici dar și proprietarii de apartamente din stațiunea Mamaia.

Conform proiectului, din această taxă, 20 % va reveni Primăriei Constanța, iar restul de 80 % se vor duce în contul deschis de Asociația Patronală Mamaia, care ar urma să finanțeze participarea la evenimente și târguri de profil din țară și din străinătate.

Prima cheltuială care se va face din acești bani publici de promovare a stațiunii Mamaia va fi cea pentru realizarea imnului și a filmărilor pentru videoclip, valoarea acestora fiind de aproximativ 34.000 de euro.

"Uite luna, uite farul, uite vine salvamarul"... salvamarul nefiind altul în videoclip decât primarul Radu Mazăre, era deja considerat un viitor hit de edilul Constanței și apropiații săi.

Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru promotorii acestui "imn". Și asta deoarece, piesa lansată de Loredana și Radu Mazăre nu este deloc originală. Ea seamănă foarte, foarte bine cu piesa croată "Delirium Tremens" sau "Imnul Bețivilor".

Intitulat "Viva Mamaia", clipul românesc îl prezintă pe edilul Constanței în chip de salvamar, îmbrăcat într-un costum în stil retro și, evident, înconjurat de multe domnișoare sumar îmbrăcate. Pe lângă interpretarea scenică, primarul Radu Mazare are în imnul stațiunii și un pasaj muzical în care spune… "Face cinste salvamarul !". 

Comentează știrea

CONTRIBUABIL
14 mai 2013
LA SUBIECT

Aici sunt banii dvs. stimati alegatori. (alegatoare) Fiti fericiti/fericite mai cu seama cu alesul inimilor dvs.

Liviu
14 mai 2013
Uite farul si cum misca popularul!

O adunatura de ciudati,dupa ce si-au inrosit palmele de atata miscare populara,s-au gandit sa se ia de ceva pe masura lor,adica o jalnica scoatere pe gura numita imn. Da-i si critica subiectul de mult fasait,poate se vor gasi ceva adepti ai miscarii,printre cei care dezavueaza prestatia cuplului care suna a fel de mancare,,,Lori cu Mazare''.O miscare,o cantare,ambele fara valoare...

Pt. Liviu
14 mai 2013
Mine

O miscare, o cantare, ambele fara valoare, dar pe banii celor ce platesc impozite.

Constanteanu Moldoveanu
14 mai 2013
De 2 lei melodie, de 2 lei primar

Ce am scris in subiect este suficient dragii mei..

Teologu Vasile
14 mai 2013
Comentariu Imn

Municipiul Constanta Nu e pregatit pentru sezonul estival 2013 si Dnul Primar lanseaza imnuri.Mai bine ar trece pe strazile laterale Bdul.Mamaia si ar constata ce lipsuru sunt:pomi netoaletati,gunoaie stradale si menajere.o faleza nord degradata ca urmare neintretinerii periodice,o piata veche cunoscuta de constanteni(Nicu Filipescu) neingrijita si nedotata corespunzator,o strada Uniri transformata in piata si o aglomeratie de masini pentru care nu s-a amenajat un spatiu de parcare etc.Poate nu sunt bani,s-au imnul e mai important ?Eu contribuabilul cu tacxele platite la zi de ce sunt nevoit sa suport disconfortul asta stradal?.

SALVAMARUL DE SERVICIU
16 iunie 2013
ASTA ESTE DOAR INCEPUTUL .O SA MAI INGHITITI MULTE INAINTE DE A VA TREZI

CE SA SPUN,? MARE NOUTATE. PAI PRIMARUL ACESTA, PRIMAR LA QI, A PROMOVAT DE MULTA VREME ALCOOLISMUL SI OBSCENITATEA. IMNUL NU ESTE DECAT INCA O DOVADA A IMPERTINENTEI SI IRESPONSABILITATI OMULUI IN CAUZA. DAR CINE A PUS ACEST PERSONAJ IN CAPUL URBEI ?TIPA LUMEA IMPOTRIVA LUI LA FIECARE ARTICOL UNDE I SE POMENESTE NUMELE ..SI TOTUSI OARE CINE IL VOTEAZA? MISTER. FITI DIMNILOR CONVINSI CA SUTE DE MII DE IMBECILI VOR DANSA PE MUZICA IMNULUI IN ACEST SEZON, ALTE SUTE DE MII SE VOR ALCOLIZA GRAV ,IAR FETITELE VOR LUCRA CU SPOR SI VOIE BUNA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4053 secunde