"Îmi doresc o Românie scoasă din sfera senzaționalului devenit cotidian"

77
Președintele Kalus Iohannis a declarat că își dorește "o Românie scoasă din sfera senzaționalului devenit cotidian", adăugând că una din practicile care trebuie lăsate deoparte la încheierea acestei etape istorice sunt "declarațiile de complezență", care știrbesc încrederea.

"Îmi doresc o Românie scoasă din sfera senzaționalului devenit cotidian, o Românie în care nu este timp de spectacol pentru că puterea și opoziția lucrează, și președintele și Guvernul și Pralamentul lucrează, fiecare cu atribuțiile sale și din poziția sa. Una din practicile pe care ar trebui să le lăsăm în trecut, acum la încheierea acestei etape istorice, sunt declarațiile de complezență. Ele știrbesc încrederea și nu folosesc la nimic", a afirmat Iohannis, citat de Mediafax.

El a spus că lucrul bine făcut înseamnă consens, nu doar în declarații, ci și în acțiune, "cu rezultate măsurabile".

"Înseamnă că, periodic, avem datoria de a veni în fața românilor, de a comunica onest și responsabil, ce etape am parcurs, în ce stadiu suntem, cât am făcut din ce ne-am angajat și ce urmează mai departe. Așa voi proceda eu în calitate de președinte", a adăugat Iohannis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Întâlnire Ponta-Iohannis, azi
Duminică, 21 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Klaus Iohannis depune jurământul, astăzi
Pagina a fost generata in 0.3832 secunde