IMAGINI SCANDALOASE LA LONDRA / Peste 12.000 de români așteaptă să voteze. Mai mulți români au leșinat la coadă

115
IMAGINI SCANDALOASE LA LONDRA / Peste 12.000 de români așteaptă să voteze. Mai mulți români au leșinat la coadă - 1-1416154964.jpg
Peste 12.000 de români stăteau la coadă, duminică după-amiază, la cele trei secții de votare din Londra, oamenii așteptând ore în șir și fiind hotărâți să nu plece, deși nu sunt convinși că vor ajunge să voteze, iar afară a început să plouă. Cozile la cele trei secții de votare din Londra se întind pe câțiva kilometri, iar oamenii continuă să vină la vot.

Tommy Tomescu, lider al Partidului Europenilor, a declarat, pentru MEDIAFAX, că, potrivit unor estimări oficiale, la cele trei secții de votare din Londra s-ar afla peste 12.000 de români.

 "Cozile sunt kilometrice, la secția de la Institutul Cultural Român coada se întinde în jurul clădirii, ajungând de unde începe", a apus Tommy Tomescu.

Acesta susține că partidele din România au fost avertizate înainte de vot că "va fi mai rău" decât în 2 noiembrie, dar nimeni nu a făcut nimic, nici măcar deputații de diaspora și partidele de opoziție.

"Numărul celor care se așează la coadă este în creștere. Sunt foarte mulți", a mai spus Tomescu. Ela precizat că nu a reușit să voteze, întrucât se ocupă de împărțirea de ceai și cafea pentru cei de la coadă.

Un cititor a trimis pe adresa [email protected] imagini de la secția de vot de la Wembley, Londra, unde se află mii de români. Mai mulți oameni s-au mobilizat și au adus alegătorilor pîine și covrigi. Un votant a leșinat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Românii își aleg, duminică, președintele
Pagina a fost generata in 0.8072 secunde