Ilie Floroiu, cetățean de onoare al Constanței. Ce i-a propus primarul Decebal Făgădău

Joi, 28 Decembrie 2017, 16:45
608
Ilie Floroiu, fostul director al CS Farul Constanța, a primit, joi, 28 decembrie, titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța. Distincția a fost oferită de primarul Constanței, Decebal Făgădău, care alături de acordarea titlului i-a propus și postul de consilier personal.

"Domnule Floroiu, îmi revine onoranta misiune de a vă înmâna titlul inițiat și votat în unanimitate de colegii mei, în semn de recunoaștere a activității dumneavoastră, a modului dumneavoastră de a fi, ceea ce pentru mine înseamnă un model de modestie, perseverență și muncă. Totodată, vă reiterez propunerea de a-mi fi consilier personal", i-a transmis primarul Decebal Făgădău.

Având în spate peste 40 de ani de carieră sportivă cu numeroase recorduri în atletism, Ilie Floroiu a mulțumit cu modestie pentru titlul pe care-l merită cu prisosință, însă nu a dat curs, deocamdată, invitației de a deveni consilier personal al edilului Constanței.

"Vă mulțumesc cu această ocazie pentru onoarea pe care mi-ați făcut-o, de a-mi acorda titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța. Domnule primar, vizavi de propunerea făcută de dumneavoastră, rămâne să discutăm după sărbători. Aș vrea să vă mulțumesc pentru sprijinul acordat sportivilor Clubului Farul Constanța. Este bine că sprijiniți sportul pentru că sportul înseamnă sănătate", a precizat Ilie Floroiu. 

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3311 secunde