Ilie Cobzariu, candidatul PMP la Primăria Ovidiu

321
Ilie Cobzariu, candidatul PMP  la Primăria Ovidiu - afaceristuliliecobzariucandidatp-1593096107.jpg

Articole de la același autor

Partidul Mișcarea Populară și-a prezentat candidatul pentru Primăria Ovidiu, pentru alegerile locale de la toamnă. Candidatul PMP pentru funcția de primar al orașului Ovidiu este Ilie Cobzariu. Acesta locuiește în orașul Ovidiu, este căsătorit, are 58 de ani, iar în prezent deține funcția de administrator al unei companii private. După anul 1990, a lucrat în mai multe companii cu capital majoritar privat, aducând de fiecare dată un plus de valoare, firmele respective fiind întotdeauna numai pe profit.

"Nu am făcut parte din niciun partid politic și nu am cochetat cu politica până în prezent. Consider că a venit momentul în care să mă implic și să aduc schimbarea mult dorită. Experiența din locurile în care am lucrat va aduce un suflu nou în administrația locală a orașului Ovidiu", a declarat Ilie Cobzariu.

Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța, salută decizia lui Cobzariu de a candida pentru funcția de primar, la Ovidiu.

"Sunt convins că un profesionist poate face lucruri bune și constructive în administrația locală", a declarat Claudiu Palaz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9037 secunde