Ilegalități în lanț la Mangalia

1593
Prefectul Claudiu-Iorga Palaz s-a adresat astăzi Agenției Naționale de Integritate pentru a sesiza starea de incompatibilitate a doi consilieri locali din cadrul Consiliului Local Municipal Man-galia. Este vorba despre Gheorghe Mazâlu și Bogdan Maganu, care în august 2009 au încheiat câte un contract de cesiune cu Fundația Pro Litoral. Cei doi au fost remunerați cu sume ce nu se regăsesc în declarațiile de avere aferente anului 2010, publicate pe site-ul Primăriei Mangalia.
"Așa cum am mai afirmat și cu alt prilej, în Consiliul Local Mangalia sunt multe nereguli, pe care, în calitate de garant al respectării legii, trebuie să le sesizez organelor competente, în acest caz Agenția Națională de Integritate, care va dispune măsurile care se impun, conform prevederilor legale", a declarat Claudiu Palaz.
Reamintim că în urmă cu aproximativ o săptămână, prefectul Claudiu Palaz a scos la iveală un contract din care reieșea faptul că cei doi consilieri locali anterior menționați, împreună cu secretara Primăriei Mangalia, Doina Trepăduș, au primit câte 50 de milioane de lei vechi fiecare pentru "serviciile cultural-artistice" prestate la festivalul Callatis din 2009.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Protest în fața primăriei Mangalia
Vineri, 25 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Dispărut de cinci luni de acasă
Pagina a fost generata in 0.3982 secunde