Ilan Laufer a devenit consilierul lui Dăncilă

137
Ilan Laufer a devenit consilierul lui Dăncilă - ilanlaufer-1545143538.jpg
Harry-Ilan Laufer a fost numit consilier onorific al prim-ministrului, funcție neremunerată, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

Decizia a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Anterior, Harry-Ilan Laufer a deținut funcția de ministru pentru Mediu de Afaceri în guvernul condus de Mihai Tudose.

Ilan Laufer a fost propus luna trecută de PSD pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării, dar a fost respins de președintele Klaus Iohannia. La data respectivă, Laufer a provocat un val de reacții critice după ce la acuzat pe șeful statului că este antisemit din cauză că nu l-a numit membru al Guvernului.

Ilan Laufer și-a anunțat pe Facebook numirea în echipa premierului:


"Bună seara, dragi români.

Mă simit onorat și mândru să mă alătur, în calitate de consilier onorific neremunerat, echipei condusă de Premierul Viorica Dăncilă.

Îmi voi folosi toată experiența acumulată, atât în funcția de secretar de stat cât și în demnitatea de ministru, pentru a fi alături de echipa guvernamentală, mai ales în contextul actual al preluării de către România a Președinției rotative a Consiliului UE.

Mulțumesc doamnei Prim Ministru, PSD, Organizației Județene Neamț a PSD, tuturor celor care m-au susținut în proiectele în care am fost implicat și mi-au acordat încrederea lor.

Rămâneți aproape!"

Sursa: Pro TV


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3247 secunde