Horia Țuțuianu, scos din joc pentru șefia CJC! Se "bate" Felix Stroe cu Mihai Lupu?

3896

Articole de la același autor


PSD Constanța își schimbă candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Astfel, surse din partid au declarat că, în această seară, social-democrații se reunesc în cadrul unei ședințe pentru a stabili un nou candidat pentru alegerile locale din 27 septembrie. Din primele informații, se pare că actualul președinte Horia Țuțuianu a ieșit definitiv din grațiile conducerii, motiv pentru care funcția de președinte la CJC este vizată chiar de liderul pesediștilor din Constanța, în speță, Felix Stroe. Așadar, este posibil să vedem o confruntare Felix Stroe (PSD) – Mihai Lupu (PNL) la alegerile locale pentru desemnarea președintelui Consiliului Județean Constanța. 



UPDATE - Redacția Cuget Liber a încercat să ia legătura atât cu Felix Stroe cât și cu Horia Țuțuianu, însă aceștia nu au răspuns la telefon. Surse din PSD susțin că aceștia sunt deja la sediul partidului unde au loc discuții aprinse. 



UPDATE  - Social-democrații s-au reunit în cadrul Biroului Politic Județean la Casa de Cultură din Constanța însă ședința se ține cu ușile închise. În acest context,  a devenit oficial că Felix Stroe va fi candidatul PSD pentru funcția de președinte al PSD Constanța deoarece candidatura sa a fost votata în unanimitate de cei prezenți.    


UPDATE  - "Biroul Permanent Județean al Organizației PSD Constanța s-a întrunit vineri 14 august a.c., în prezența majorității covârșitoare a primarilor partidului din județul Constanța. La propunerea Biroului, în unanimitate de voturi, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța a fost desemnat dl. Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța", a transmis Biroul de Presă al organizației județene a PSD Constanța. 
 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1126 secunde