Guvernul sesizează organele de urmărire penală pentru nereguli în Programul bazelor sportive

68
Guvernul sesizează organele de urmărire penală pentru nereguli în Programul bazelor sportive - parlamentari13590203801363769585-1399885004.jpg

Articole de la același autor

Guvernul a sesizat organele de urmărire penală pentru nereguli identificate la obținerea de fonduri și acordarea de către unele autorități locale, în perioada 2006-2012, a unor contracte derulate prin Programul de dezvoltare a infrastructurii și a unor baze sportive în mediul rural.

Corpul de control mai acuză autorizarea ilegală a unor lucrări, prezentarea de date false în documentele de recepție, schimbarea destinației fondurilor alocate de la buget, plata nejustificată a unor lucrări neexecutate, cheltuirea ineficientă a fondurilor publice pentru obiective de investiții care nu au fost puse în funcțiune.

Neregulile sunt prezentate după ce, săptămâna trecută, Guvernul a anunțat identificarea unor nereguli comise de mai mulți foști primari, preponderent de la PDL, la contracte finanțate din Fondul de Mediu.

Potrivit Mediafax, liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat atunci că Elena Udrea semna alocarea de bani, în perioada interimatului la Ministerul Mediului.

Udrea a precizat atunci că niciuna dintre neregulile constatate în nota de informare privind Fondul de Mediu nu a avut loc între noiembrie-decembrie 2009, perioada în care a condus interimar Ministerul Mediului.

Ea a mai arătat că Programul de dezvoltare a infrastructurii și a unor baze sportive din mediul rural nu a fost coordonat de Ministerul Dezvoltării, ci de prim-ministru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Martie 2014
Stire din Politică-Administrație : Guvernul a numit consuli în Spania
Miercuri, 02 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 0.5497 secunde