Guvernul ar putea majora alocațiile de stat și hrană pentru copii

166
2
Guvernul ar putea majora alocațiile de stat și hrană pentru copii - guvernularputeamajoraaureliacris-1400779830.jpg

Articole de la același autor

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, a declarat, ieri, că se lucrează la majorarea alocației de stat pentru copii și la cea de hrană pentru copiii din centrele de asistență socială. Ea a precizat că acestea ar urma să fie aplicate din anul 2015. 


"Într-o echipă interministerială se lucrează la majorări privind alocația de stat pentru copii și la alocația de hrană pe zi pentru copiii în centrele de asistență socială. Aceasta din urmă nu a mai cunoscut o creștere din 2008 și aici știu că ar trebui o indexare cu 33%, cât a fost rata inflației din 2008 încoace. Sunt în fază de estimări și studii de impact pe buget, pentru a vedea cum se încadrează în marja de deficit. Este o preocupare a Ministerului Muncii, iar ministrul Rovana Plumb este preocupată de aceste aspecte. Cred că majorările ar putea fi aplicate din 2015", a spus Aurelia Cristea. 


Ministrul delegat pentru Dialog Social a afirmat că austeritatea nu a adus nimic bun, că partidul său militează nu pentru o Europă a austerității, ci pentru una socială, în care cei care au nevoie de sprijin să fie ajutați.


Comentează știrea

speaking of
8 iunie 2014
speaking of

ego e cigarette Stiri Politică : Guvernul ar putea majora alocațiile de stat și hrană pentru copii | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online speaking of http://schools.iaabo.org/dekang-eliquid/electronic-cigarettes-for-sale-e-cigarette-shop-9199.asp

Recommended Web-site
10 iunie 2014
Recommended Web-site

e-cigs for sale Stiri Politică : Guvernul ar putea majora alocațiile de stat și hrană pentru copii | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Recommended Web-site http://snyderstrategy.net/hangsen-liquid/why-you-should-use-vg-e-liquid-to-quit-smoking.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4021 secunde