Guvernul ar putea declara ziua de 2 mai nelucrătoare

107
Guvernul ar putea declara  ziua de 2 mai nelucrătoare - guvernularputeadeclaraziua-1396283641.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Guvernului vor declara, cel mai probabil, ziua de 2 mai 2014 drept zi nelucrătoare, care să fie recuperată la o altă dată, pentru a lega 1 Mai de zilele de sâmbătă și duminică, a declarat premierul Victor Ponta.
"În urma presiunilor la care am fost supus, cred că o să cedez", a spus Ponta, zâmbind, la un post de televiziune, adăugând că, probabil, Guvernul va declara ziua de 2 mai 2014 drept zi nelucrătoare, care să fie recuperată la o altă dată.
Asociația de Promovare Litoral-Delta Dunării și Federația Asocia-țiilor de Promovare Turistice din România au solicitat Guvernului să declare 2 mai 2014 zi națională liberă, astfel încât să fie asigurate mai multe zile libere cu ocazia sărbătorii de 1 Mai, pentru sprijini-rea turismului.
În acest an, Ziua Internațională a Muncii - 1 Mai, zi liberă legală prevăzută în Codul Muncii, este într-o zi de joi. Cele două organizații au solicitat Guver-nului emiterea unui act norma-tiv pentru de-clararea zilei de vineri 2 mai 2014 ca zi na-țională liberă, urmând ca aceasta să fie recuperată în cursul lunii mai. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Martie 2014
Stire din Politică-Administrație : Guvernul a numit consuli în Spania
Pagina a fost generata in 0.5732 secunde