"Guvernul acesta trebuie să plece pentru că nu a fost cinstit, a vrut să înșele"

195
1

Articole recomandate

Traian Băsescu afirmă că Guvernul Grindeanu trebuie să demisioneze, pentru că i-a înșelat pe români. Declarația fostului președinte vine ca un comentariu la o postare pe Facebook, în care spune că statul de drept trebuie să funcționeze la fe lpentru toată lumea.

"Guvernul acesta trebuie să plece pentru că nu a fost cinstit, a vrut să înșele", i-a răspuns Traian Băsescu unui comentator pe pagina sa de Facebook. Fostul preșesinte postase o serie de condiții pentru funcționarea corectă a statului de drept.



"Atenție! Drum alunecos! Nu există Stat de Drept în afara principiului că 'nimeni nu este mai presus de lege'. În democrație, orice om are dreptul la o anchetă corectă și la un proces corect (inclusive un criminal, un om de afaceri sau un politician). Nu există Stat de Drept fără respectarea drepturilor fundamentale așa cum ele sunt înscrise în Constituția României și în convențiile internaționale la care România este parte. Nu există Stat de Drept fără respectarea separației puterilor în stat. Nu există Stat de Drept dacă justiția se face selectiv, unii oameni, fie ei și politicieni sau oameni de afaceri, devin ținte pe care Sistemul îi execută din interese politice sau economice. Nu există Stat de Drept dacă infractorii protejați rămân și în libertate și cu banii furați în conturi. Nu există Stat de Drept dacă deciziile Curții Constituționale nu sunt aplicate în 45 zile așa cum cere Constituția. Atenție ! Se produc derapaje !", a scris Traian Băsescu pe Facebook.






Comentează știrea

Omul
28 februarie 2017
Tiranul !

Tu vorbești despre unii și despre alții, s-a găsit cine să vorbească, tocmai cine, otrava politică românească, continuată de Johannis kw, două caricaturi ale politicii din România ultimilor ani și de care poporul român numai poate scăpa de ei, ca de râie ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9717 secunde