Grupul Maritim de la Marea Neagră se reunește la Prefectura Constanța

154
Grupul Maritim de la Marea Neagră se reunește la Prefectura Constanța - prefecturaconstanta61350587837-1400059590.jpg

Articole de la același autor

Instituția Prefectului - Județul Constanța și Institutul Aspen România în colaborare cu Guvernul României organizează, astăzi, acțiunea de lansare a Grupului Maritim de la Marea Neagră. 


Evenimentul se va desfășura între orele 13.00 și 16.00 la sala "Remus Opreanu" din cadrul Instituției Prefectului - Județul Constanța.
Sub auspiciul Romanian Gateway Unit, o inițiativă națională strategică, discuțiile Black Sea Maritime Cluster se vor axa pe două subiecte importante: creșterea economică, investițiile durabile (inclusiv locuri de muncă și strategii ale forței de muncă) ca rezultat al activităților economice ale industriei navale, și Securitate și Energie în zona Mării Negre. 


La eveniment și-au anunțat participarea reprezentanți de rang înalt ai Guvernului României, ai autorităților portuare, administrației locale, precum și oficiali ai camerelor de comerț, ai Băncii Mondiale, dar și cei mai importanți actori economici din infrastructura maritimă, din companii de consultanță și din companii de petrol și gaze. 


The Romanian Gateway Inițiative a fost lansată sub egida Guvernului României și inspirată de ediția din 2013 a Forumului de la București, organizat de Institutul Aspen, cel mai mare eveniment internațional din România care adresează nevoile economice și strategiile politice ale decidenților politici din Regiunea Marea Adriatică, Marea Neagră și strategiile politice ale decidenților politici din Regiunea Marea Adriatică, Marea Neagră și Marea Caspică.  




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.522 secunde