Grindeanu reafirmă angajamentul României de a lupta împotriva violenței asupra copilului

107
Grindeanu reafirmă angajamentul României de a lupta împotriva violenței asupra copilului - grindeanu-1488370863.jpg
Premierul Sorin Grindeanu reafirmă angajamentul României de a lupta împotriva violenței asupra copilului prin asumarea rolului de "țară campioană" în cadrul "Parteneriatului Global Opriți Violența Împotriva Copiilor", potrivit unui comunicat al Executivului transmis miercuri.


Totodată, prim-ministrul își exprimă susținerea pentru campania de informare și de conștientizare împotriva violenței, exploatării și abuzului împotriva copiilor în societate derulată în parteneriat cu UNICEF în România.


"Este responsabilitatea noastră să luăm atitudine împotriva violenței, exploatării și abuzului, indiferent de forma pe care acestea o îmbracă. Trebuie să ne creștem copiii într-un mediu sigur și lipsit de violență, asigurându-le trecerea către o maturitate normală, fără povara unor traume ale copilăriei", a punctat Grindeanu, citat în comunicat.


Evenimentul de lansare în România a "Parteneriatului Global Opriți Violența Împotriva Copiilor" și a campaniei "Nu e normal să fie normal, violența împotriva copiilor este inacceptabilă" va avea loc joi, la Palatul Victoria.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4417 secunde