Grapini: M-am înscris în Partidul Puterii Umaniste

124
1
Grapini: M-am înscris în Partidul Puterii Umaniste - 20130111mariagrapini6rsz-1435828652.jpg

Articole de la același autor

Europarlamentarul Maria Grapini a anunțat că s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste, partid care intenționează să aibă cât mai mulți candidați la alegerile parlamentare.

"M-am înscris deja în Partidul Puterii Umaniste, am așteptat Congresul de formare al ALDE. Eu consider că nu am plecat de la PC. Am făcut o scrisoare deschisă către președintele Daniel Constantin, am discutat cu el, i-am spus că nu este bine să renunțăm la partid. A decis, din punctul meu de vedere, nestatutar, dar e problema lui. A doua zi după Congresul ALDE am hotărât să mă înscriu într-un partid nou, Partidul Puterii Umaniste. Eu fac parte din grupul de inițiativă al acestui partid, iar în câteva zile am făcut grupuri de inițiativă și lideri interimari în 15 județe", a declarat pentru Agerpres Grapini. 


Ea a spus că printre conservatorii care sunt în prezent în ALDE unii au crezut că se face alianță cu PLR, dar și-au dat seama că după congresul de fuziune PC a dispărut. 



Comentează știrea

rodica
2 iulie 2015
castiguri din prima luna!

Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2167 secunde