Gorghiu: PNL nu va susține o moțiune simplă pe sănătate

104
2
Gorghiu: PNL nu va susține o moțiune simplă pe sănătate - gorghiu-1456221457.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat că moțiunea simplă pe sănătate este "ultima pisică" arătată de PSD Guvernului Cioloș, precizând că, deși este indignată de lipsa unei finalități în cazul anchetei la Pitești, liberalii nu vor susține un astfel de document.

"Moțiunea pe sănătate este ultima pisică arătată de PSD Guvernului. Eu sunt indignată că nu văd finalitatea acelei anchete, dar ca să introduci o moțiune pe sănătate doar pentru a demite Cioloș un ministru care săracul este un tehnician nu foarte aplecat spre comunicare, dar fără să ții tu cont PSD că nu ai acolo un medic de specialitate care să-ți rezolve problema, că nu ai o analiză rapidă care să-ți determine E-coli la un copil (...) că nu s-a comunicat de la Pitești de către Direcția de Sănătate ... PNL nu are cum să susțină o asemenea moțiune simplă pe sănătate, care nu înseamnă decât 'Hai să mai ciupim noi stânga politică încă două-trei voturi de la electoratul sensibil la o problemă foarte gravă'. Dacă dai drumul la populismul deșănțat în an electoral când populația este foarte atentă și sensibilă la orice fel de temă, la orice fel de mișcare politică nu ajungi nicăieri", a spus Gorghiu, la Realitatea tv. 

Comentează știrea

constantean
23 februarie 2016
burghiusi democratia

De ce Si a dat demisia ponta? .....De ce la ti fortat?...Ce vina avea saracu...aa nu era tehnocrat..!raspunde nenoricito.

constantean
23 februarie 2016
burghiusi democratia

A trebuit "sa moara bebelusii pt a va demisssiiiiaaaa" a fost ponta vinovat pt ce sa intamplat la Colectiv!? Atunci si TU esti vinovata pt tragedi. a din spitalul unde au murit..copiii dati demisia cu klaus cu tot ...ar fi una de onoare (pe care no aveti din pacate )

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3762 secunde