Gorghiu: "PNL nu mai recunoaște legitimitatea lui Ponta"

71
Gorghiu:

Articole de la același autor

Liberalii nu mai recunosc legitimitatea premierului Victor Ponta, context în care vor boicota acțiuni care îl implică, cu excepția moțiunii de cenzură și a dezbaterii solicitării DNA în cazul său, anunță Agerpres.

Ea a subliniat că luni și marți se va discuta despre boicotarea oricăror situații la care participă Victor Ponta. Ea îi sugerează lui Ponta să nu participe luni la consultările președintelui Iohannis cu liderii partidelor și formațiunilor parlamentare.


Direcția Națională Anticorupție (DNA) a anunțat, vineri, că procurorii au dispus începerea urmăririi penale față de premierul Victor Ponta pentru "fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălarea banilor", în dosarul de corupție de la companiile energetice Turceni și Rovinari privind încheierea unor contracte de asistență juridică. Comisia juridică a Camerei Deputaților se va reuni luni pentru a discuta despre scrisoarea procurorului general referitoare la formularea cererii de începere a urmăririi penale față de premierul Victor Ponta. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8718 secunde