Gorghiu: PNL are conturile blocate

108
1
Gorghiu: PNL are conturile blocate - pnlareunnoupresedinte-1439970916.jpg

Articole de la același autor

PNL are datorii și are conturile blocate, a precizat copreședintele liberalilor Alina Gorghiu. "Avem o problemă cu datoriile la partid. Avem o problemă cu restructurarea. Avem conturile blocate", a spus Gorghiu, la B1 tv. 


Ea a precizat că își asumă trecutul partidului "cu bune, cu rele". 


"Nu sunt datorii din mandatul meu, dar le asum pe toate. Am responsabilitatea rezolvării inclusiv a problemelor administrative. (...) Încercăm să le aducem la liman pe toate. Partea bună din politica românească cu privire la finanțarea partidelor politice este că vom avea o campanie electorală finanțată la vedere. Nu va mai fi acel cerc vicios: om de afaceri care vine în curtea partidului să facă o donație mai puțin ocultă pe care să o recompensezi cu nu știu ce funcție guvernamentală, ministerială ulterior", a adăugat liderul PNL, la B1 tv. 


Gorghiu a arătat că în ceea ce privește traseiștii de la PSD nu s-a luat nicio decizie în sensul primirii acestora în PNL, punctând că unii colegi au făcut declarații hazardate în acest caz. 



Comentează știrea

costy
19 august 2015
afaceri

Aceasta este afacerea anului! Ne-am lansat si suntem in plina expansiune! Suntem plini de succes si vrem sa ne marim si mai mult echipa! Avem mereu nevoie de oameni dispusi sa colaboreze cu noi pe Internet si sa castige bani repede, bani frumosi, acum, urgent! Aceasta oportunitate este pentru tine! Cauta-ma acum cat mai repede la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.327 secunde