Gorghiu: La discuțiile despre Codul fiscal nu refuzăm niciun fel de măsură

93
1
Gorghiu: La discuțiile despre Codul fiscal nu refuzăm niciun fel de măsură - gorghiupnl10-1439968744.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu afirmă că liberalii nu refuză niciun fel de măsură la discuțiile privind Codul fiscal, apreciind că majorarea salariilor și relaxarea fiscală sunt idei bune. 


"La discuțiile pe Codul fiscal nu refuzăm niciun fel de măsură. Ideea de relaxare fiscală este o idee bună, ideea de mărire a salariilor în sectorul bugetar este bună. Trebuie discutată etapizarea. Trebuie făcută corelarea acestor măsuri, trebuie făcut un plan foarte coerent, cât și când. Este foarte simplu, dar este nevoie de un consens și un angajament care trebuie să fie pe termen lung, pentru că am avut experiența salariilor profesorilor mărite în Parlament, unanimitate a fost și nu s-a aplicat până în ziua de astăzi", a spus Gorghiu la B1 TV. 


Ea a arătat că PNL are două scenarii de lucru, pe care le va face cunoscute la discuțiile tehnice pe Codul fiscal. 



Comentează știrea

costy
19 august 2015
afaceri

Aceasta este afacerea anului! Ne-am lansat si suntem in plina expansiune! Suntem plini de succes si vrem sa ne marim si mai mult echipa! Avem mereu nevoie de oameni dispusi sa colaboreze cu noi pe Internet si sa castige bani repede, bani frumosi, acum, urgent! Aceasta oportunitate este pentru tine! Cauta-ma acum cat mai repede la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3629 secunde