Gigi Chiru și-a făcut primărie la Constanța

3784
15
Gigi Chiru și-a făcut primărie la Constanța - gigichiruprimariaconstantenilor7-1331466132.jpg
Președintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, a inaugurat astăzi pe bulevardul Tomis, la intrare în Zona Peninsulară, sediul Primăriei Constănțenilor. Potrivit lui Chiru, proiectul Primăria Constănțenilor se vrea o alternativă reală la actuala administrație locală care nu-și îndeplinește atribuțiile în favoarea cetățenilor.
Liderul PDL a declarat că așteaptă ca elitele constănțene să vină alături de el, pentru a forma un consiliu local municipal care să poată veni efectiv în sprijinul cetățenilor.
De asemenea, cu acest prilej, s-a lansat un apel către toți locuitorii Constanței care au probleme sau sunt nemulțumiți de actuala administrație locală, că pot apela oricând la Primăria Constănțenilor, unde se vor ține audiențe.
Acest proiect este finanțat integral de Fundația Umanitară Christian Gigi Chiru.


Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Georgica
11 martie 2012
BRAVOS CHIRULE - SCAPA-NE DE MAZARE

Sfarsitul mandatului lui Mazare se apropie repede, din Iunie 2012 primar il votam pe Chiru

un cetatean
11 martie 2012
hahah

ma voi sunteti penibili? eu nu tin nici cu mazare nici cu chiru dar cand ai 4 % in sondaje singura sansa sa fii primar este sa iti faci primaria ta ahahah. din pacate nu scapam noi de mazare daca cu un asemenea contra candidat.

constantean
11 martie 2012
asta-mi place

Foarte tare CHIRU asta,e super ideea asta,imi place tare si-l vom sprijini de acum inainte pe acest om care are un caracter puternic .Vom vota GIGI CHIRU sa scapam de maimutoiul de papua ca-i ajunge cat s-a maimutarit si ne-a facut de ras.Constanta are nevoie de schimbare si de o fata noua.

dany
11 martie 2012
felicitari

Un lucru bun primaria asta a constantenilor,caci in cea reala toti angajatii sunt stapani.Chiru cu asa un caracter puternic , speram ca ne v-a salva de sub dominatia mafiota care a pus stapanire pe oras.Vom vota GIGI CHIRU.

Geo
11 martie 2012
Baiatul asta nu este sanatos

Pai dacă tot și-a făcut primărie proprie de ce mai trebuie votat? Sa o stăpânească sănătos pe asta. Daca sa vopsit din portocaliu în violet el tot brunet rămâne. Sugerez susținătorilor lui sa vorbească în nume propriu ca eu nu mai votez nici un om care miroase a PD-L dar liderul lor pe Constanta.

gaby
11 martie 2012
pt geo

Mai Geo da ofticat mai esti pe CHIRU !!! Chiru e un om destept,se joaca cu nervii adversarului,are ce-i trebuie sa faca asta,violet e culoarea fundatiei (boule)si mai bine brunet decat drogat nu crezi?Noi (eu si vecinii mei) vom vota cu GIGI CHIRU ,va deranjeaza?Bravo GIGI esti tareeee.

gica
11 martie 2012
oare cine e geo-una bucata ofticat

bv lui chiru, il votezzzzzz

Sorin
12 martie 2012
Pt Gaby

asa convingeti si pe altii sa-l voteze, facandu-i boi pe contestatari. Bou esti tu si vecinii tai, machidon prost ce esti.

pastaie
12 martie 2012
la poarta alba in celula nu are primarie?

de unde ai averea de zeci milioane euro la eforie mai ciordes aliat cu tziganii lui mircea oaie -cei din foto-asa aliati mincati as-i a adus cusu mafiotul care a luat zeci case de la mafia din primaria lui mihaesi si a lui palaz claudiu-prefect de constanta-si stuparita verisoara lui cusu su fratii masoni -palaz,nita,deliorga,dragomir matei-nas palaz iorga claudiu,valentin stefan-stau in casa lui cusu cu chirie bani publici pe str avram iancu-dosar penal incineratorul mussamalizat ptr proprietar-cusu unchi deputat pdl -stavrositu

cetatean
12 martie 2012
primarie

si daca ai primarie ce rezolvi? ai facut-o acum ca vin alegerile? ce dracu praf in ochii prostilor care vor crede asa ceva- vrei sa auzi caesti ridicat in slavi in fata -ai plecat de la psd ca nu ai avut loc la eforie si nu ti-a dat ce ai vrut- dar casa pe care o ai intre nord si sud? cum ai facut rost de ea? ciocu mic-mai iesi tu pe sticla si sa vezi cum ies la suprafata adevaruri de tine

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9093 secunde