Gigi Chiru a donat cărți la Liceul Mihai Eminescu

572
Gigi Chiru a donat cărți la Liceul Mihai Eminescu - chiru-1326814049.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia sărbătoririi a 162 de ani de la nașterea marelui nostru poet, Mihai Eminescu, Fundația Christian Gigi Chiru a organizat o donare de cărți.

În memoria marelui poet, acțiunea s-a desfășurat la Liceul Mihai Eminescu din Constanța, unde președintele fundației, Christian Gigi Chiru, a înmânat clasei de filologie 9 F volume cu opera și viața poetului nostru. Evenimentul a avut loc astăzi, 17 ianuarie, dat fiind faptul că școala a început luni, 16 ianuarie.

Cu această ocazie, președintele fundației, Christian Gigi Chiru le-a vorbit elevilor despre importanța cunoașterii operei marelui nostru poet.

"În lumea aceasta a globalizării, o lume în care este foarte greu să reziști, să exiști și să fii altfel decât ceilalți, singura noastră speranță de supraviețuire este păstrarea valorilor. Valorile noastre naționale ne unesc și, în același timp, ne definesc. Valori precum este poezia lui Eminescu reprezintă o emblemă aparte pe care o cinstim cu mândrie", a mai spus Gigi Chiru. La finalul evenimentului, directorul adjunct al liceului l-a invitat pe președintele fundației să semneze în cartea de oaspeți a unității de învățământ.

De asemenea, duminică, 15 ianuarie, de ziua marelui poet, președintele Christian Gigi Chiru a depus o coroană de flori la bustul lui Mihai Eminescu de pe faleza Cazinoului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 17 Ianuarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Traian Băsescu, susținut pe Facebook
Marţi, 17 Ianuarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ion Iliescu, gata de externare
Pagina a fost generata in 3.2375 secunde