Gigi Becali, vizitat de rude la închisoare, de Crăciun

176
Gigi Becali, vizitat de rude la închisoare, de Crăciun - gigi302cdaaba4e9865002300-1388061779.jpg
Gigi Becali a fost vizitat de rude în penitenciarul Poarta Albă. Cum nu i s-a împlinit dorința de a petrece Crăciunul alături de familie, vărul său Virgil Becali, a mers să-i fie alături. Toată dimineața a fost agitație la poarta închisorii. Mâna dreaptă a fostului parlamentar, Ionut Luțu, a venit să facă și alte programări, potrivit B1.ro.

Omul de încredere al lui Gigi Becali a mers la Penitenciarul Poarta Albă din Constanța pentru a programa vizitele celor care vor să-i ureze personal "Sărbători fericite" latifundiarului.

Se pare că Becali nu se gândește prea mult la masa de Crăciun și nu a cerut un pachet special.

Acesta ar fi vrut totuși să fie liber de Sărbători, să fie alături de soție și fiicele sale de Crăciun. Luni însă a primit vești proste din partea Comisiei de disciplină de la Poarta Albă, care a decis că avocații patronului Stelei au întocmit greșit cererea de eliberare. În plus, și afaceristul a greșit. Gigi Becali a început prea târziu să se implice în activitățile desfășurate în închisoare, așa că mai are de așteptat până să primească recompensa mult dorită. Așa că acum trebuie să se mulțumească doar cu statutul de gazdă în penitenciar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Gigi Becali se întoarce la Jilava
Pagina a fost generata in 1.3466 secunde