GHETOUL LUI MAZĂRE GĂUREȘTE BUGETUL CONSTANȚEI

2297
12
GHETOUL LUI MAZĂRE GĂUREȘTE BUGETUL CONSTANȚEI - campushenrycoanda107-1355763984.jpg
Membrii Consiliului Local Constanța au votat, ieri, în cadrul ultimei ședințe pe anul 2012, o serie de proiecte ce au vizat Campusul Social Henri Coandă. 


Potrivit conducerii municipalității Constanței, aici, se vor face, cu ajutorul unor bani rămași, dar și prin alocarea de sume noi, o serie de investiții menite să îmbunătățească nivelul de trai al persoanelor care beneficiază de acest program. În primă fază se vor amplasa dulapuri pe toate holurile blocurilor deja construite, pentru ca locatarii să-și poată depozita alimentele sau diverse alte obiecte. De asemenea, intrările în aceste clădiri vor fi izolate, iar în cadrul Regiei Autonome "Exploatarea Domeniului Public și Privat" Constanța va fi creat un serviciu special, care se va ocupa în mod exclusiv de acest cartier. Potrivit reprezentanților RAEDPP, regia va mai angaja încă 20 de persoane, care vor veni inclusiv din rândul celor care locuiesc în campusul social. Acestea se vor ocupa, printre altele, ca toți beneficiarii programului să fie reintegrați în societate.

Totuși, investițiile pentru acest cartier nu se opresc aici. Pentru 2013, municipalitatea are în vedere construirea a alte șapte blocuri, de data aceasta în regim P+3, precum și dotarea unui cabinet medical și a altor unități de acest tip.

"Nu s-au terminat de construit toate blocurile din cartierul Henri Coandă; mai sunt cinci blocuri pe care le vom da în folosință în perioada următoare, iar anul viitor vom mai face alte șapte blocuri cu P+3, de data aceasta, să intre mai mulți, mai ales că ne permite fundația încă un etaj. În același timp, am suplimentat, prin hotărâre de Consiliu Local să le punem niște dulapuri. Fiind foarte mici apartamentele, oamenii stau cu cartofii sub pat și atunci am decis construirea unor dulapuri. Am creat un serviciu special prin 12-15 oameni care să se ocupe de tot ce se întâmplă acolo: școlarizare, ajutoare, curățenie. A fost la început o amorțeală, dar constănțenii încep să-i ajute pe amărâți. Vom avea grijă să deviem cumva aceste ajutoare și către cei care nu locuiesc încă pentru că i-am identificat; problema este foarte complexă, de la partea medicală și până la cea a șco-larizării. Cei care vor lucra în acest serviciu vor fi cei care locuiesc aici, chiar și persoane cu handicap", a declarat primarul Constanței.

Precizăm că, pe ordinea de zi a ședinței de ieri, s-au aflat 24 de proiecte dintre care 2 au fost retrase. Consilierii au votat în unanimitate restul de 22 proiecte, precum și cele aflate pe ordinea suplimentară. 


Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Constantean
18 decembrie 2012
Multumiri din inima partidului

Primarul Constanței se comporta ca un adevarat boier din vechime. Felicitari baroane, esti marfa, de marfa, de MARFA! In curand speram sa devii unul dintre cei care locuiesc acolo. Poate aduci si niste noi prieteni unguri sa traiti aici impreuna ca o familie fericita. Un constantean multumit din Tomis Nord

constanteanca
18 decembrie 2012
Ghetouri

Si de problemele celor care cu adevarat muncesc si,intr-un fel sau altul ,ajuta la dezvoltarea orasului,cine se ocupa?Pentru ei,nu sunt bani? Pentru copii cu rezultate bune si foarte bune la invatatura,sport,muzica,pictura,etc...nu sunt fonduri? Integrarea este buna doar atunci cand cei de acolo vor invata ca doar prin munca poti trai decent.Pomeni,din banii constantenilor,pentru poze electorale,am tot vazut si...cu siguranta vom mai vedea.Dar,asta nu ajuta in niciun fel orasul si nici pe locuitorii lui.Ghetoul ala va deveni in scurt timp un focar de infectie si de infractionalitate,daca deja nu este !

bobo
18 decembrie 2012
stimabile domn/a

ai iesit la vot sa votezi impotriva usl/psd/ mazare, daca nu, atunci taci. nu suntem deloc uniti, au castigat cei de la usl si in aceste cartiere care in mod normal au fost luate la picior de Chiru sa vb cu oamenii, dar ai mei vecini, nu si nu. stati in casa ..... atat cat o sa mai puteti si nu iesiti la vot, poate doar atunci cand vor intra TIGANII peste voi sa realizati ca indolenta voastra si lipsa unirii impotriva administratiei mazare costa,..... si inca cat...

Răspuns la: Multumiri din inima partidului
Adăugat de : Constantean, 18 decembrie 2012
Primarul Constanței se comporta ca un adevarat boier din vechime. Felicitari baroane, esti marfa, de marfa, de MARFA! In curand speram sa devii...
Pt bobo
18 decembrie 2012
Imi pare rau

Insa in ce dictatura te crezi, ca sa-mi spui sa tac, nu-mi dau seama. Eu nu am nimic de castigat din oricine ar iesi sa guverneze tara asta vai mama ei, imi strig nemultumirea si atat, mai putin contand detaliul cu cine am votat. Si daca oamenii lui Chiru imi spun acum sa tac, daca nu am votat cu ei, oare daca as fi votat, ce s-ar fi intamplat?

Miruna
18 decembrie 2012
demagogia si populismul desantat al acestui om nu au limite

Cat despre lipsa de respect si consideratie pe care o are pt femei,saraci, E SUB ORICE LIMITA ,SPUNE DOAR CUCOANA,MADAM(care acum au sensuri peiorativ dispretuioare) SI AMARATI(cuvant pe care l-a repetat obsesiv )..DOVEDIND CA NU ARE NICIUN MINIM DE BUN SIMT DEOARECE REPETA ACESTE EXPRESII NERESPECTUOASE DE ANI DE ZILE''ocupe de tot ce se întâmplă acolo: școlarizare, ajutoare, curățenie. A fost la început o amorțeală, dar constănțenii încep să-i ajute pe amărâți''MA INTREB CUM POT TRAI SI SE POT PRIVI IN OGLINDA CONSTANTENII CARE L-AU VOTAT?.

constanteanca
18 decembrie 2012
votul este un drept

Ptr.Imi pare rau,nr.4 /// Nu este nicio dictatura dar,daca ai avut un drept,acela de a vota in cunostinta de cauza si nu l-ai folosit,chiar ca nu ai ce comenta.USL-ul a fost votat de ,sa zicem,70% din cei 42% prezenti la vot. Asadar un procent de aprox 30% din electori.Restul,care au stat acasa,acum sa taca si...peste 4 ani sa se informeze si sa voteze ! Ce s-ar fi intamplat daca ai fi votat altfel? Din pacate,nu o sa stii niciodata !

LIBER
18 decembrie 2012
CUGET

pentru prostia lu mazagrinci cotizam noi la bugetul local? dupa ce ca a facut ghetou in centrul orasului unde se omoara si se talhareste in plina zi...a mai si venit cu ideea sa luam in grija cate o familie...pentru ce? sa ne dea in cap dupa ce le dam ajutor! sa fie MAZARE fericit in vanta lui din ASIA!

Miruna
18 decembrie 2012
sper cand va merge in vacanta in asia sau unde o merge sa ii cada in cap 1580 banane ,3058 kiwi si 4520 portocale:))

mazare si clanul lui ,jeg imputit si odios care a umplut orasul de caini maidanezi,gunoaie, constructii semiilegale sau la limita legalitatii(doar pt a incasa taxe si bani),a ras spatiiile verzi, a jumulit copacii dar a umplut de tufisuri si boscheti jalnici de la pomacost ,a terorizat tot mediul economic din CTA.! Asa sa il ajute DUMNEZEU pe cat rau a facut el orasului!

Răspuns la: CUGET
Adăugat de : LIBER, 18 decembrie 2012
pentru prostia lu mazagrinci cotizam noi la bugetul local? dupa ce ca a facut ghetou in centrul orasului unde se omoara si se talhareste in plina...
nicoleta
18 decembrie 2012
a

locuiesc in apropierea cartierului construit. Nu stiu care au fost conditiile de a lua o locuinta in acest cartier dar eu vad foarte multi tigani, o doaie de copii tigani jucanduse pe aleeile cartierului. Inaintea construirii cartierului era o zona linistita, normala.

Gicu
19 decembrie 2012
recompensarea celor merituosi

putini cunosc faptul ca anul acesta un grup de elevi de la Mircea au cistigat un premiul mare la NASA ptr niste proiecte absolut magnifice ..cum ar fi o baza pe Luna ..La invitatia celor de acolo ptr a ajunge la premiere multi dintre ei nu si-au permis costul deplasarii !!! Solicitat mister Nazare ... i-a refuzat ... Pacat de munca acelor copiii !!!!

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
Stire din Cetățenești : Raiul maidanezilor din centrul Constanței
Pagina a fost generata in 0.9567 secunde