Candidatul PP-DD pe Colegiul 9 la Camera Deputaților

Gheorghe Slabu: "Vom reactiva punctul 8 de la Timișoara!"

1533
1
Gheorghe Slabu:
Vă mai amintiți de celebrul punct 8 al Proclamației de la Timișoara? Cel despre nomenclaturiști și turnători, uitat însă timp de guvernanți? Ei bine, acest punct se regăsește în platforma program a Partidului Poporului Dan Diaconescu. 

Gheorghe Slabu, candidatul PP-DD pe Colegiul 9 la Camera Deputaților, anunță că partidul său, în eventualitatea în care va intra la guvernare, va reactiva punctul 8 al Proclamației de la Timișoara.

"Susținem ca foștii nomenclaturiști ai PCR și turnătorii la Securitate să nu mai poată candida sau accede în funcții publice de conducere. Toți cei care s-au perindat la conducerea țării în ultimii 23 de ani au uitat de acest punct 8, pentru care au murit oameni la Revoluție. PP-DD propune oameni noi, care nu au avut conexiuni cu relele din trecut", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gheorghe Slabu.

Iar proiectele PP-DD-ului legate de "băieții deștepți" care au condus România de la Revoluție încoace nu se opresc aici.

"PP-DD susține ca averile dobândite ilicit din 1989 până astăzi, provenite din afaceri cu statul, să fie confiscate. Noul Guvern PP-DD va încheia un contract cu cea mai bună firmă de specialitate din lume, pentru a recupera banii furați din averea poporului. De asemenea, vrem introducerea Legii Rico, prin care să poată fi confiscate averile ilicite, chiar dacă acestea sunt puse pe numele rudelor sau prietenilor", a explicat Gheorghe Slabu.

Mesajul pe care Gheorghe Slabu îl transmite constănțenilor din Colegiul 9, în vederea alegerilor parlamentare din 9 decembrie, este următorul: "Oameni buni, mergeți la vot! Știm că sunteți dezamăgiți de clasa politică actuală, însă aveți acum ocazia, în fața urnelor (nu în fața televizoarelor!) să îi sancționați pe cei care v-au înșelat așteptările. Îi rog pe constănțeni să se uite atent la candidați, să îi asculte pe fiecare, cine este, de unde vine, ce vrea să facă pentru oameni și dacă are credință. Sfatul meu este să aleagă un om cu frică de Dumnezeu!".

Comentează știrea

MISCAREA DE REZISTENTA ANR
6 decembrie 2012
neocomunistii Locul lor e la lada de gunoi a istoriei

HAI LA GREVA Prin revolutia din 1989 am castigat dreptul de a ne exprima Fii schimbarea pe care o vrei in lume –Ghandi Boicotati non violent actele si masurile unui anr nelegitim Noi ne implicam !ia si tu atitudine Impotriva epurarilor neocomuniste si a abuzurilor MISCAREA DE REZISTENTA ANR

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7394 secunde