George Niculescu, întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă

224
George Niculescu, întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă - sergiuniculescu-1643220611.jpg
Secretarul de stat în Ministerul Energiei, constănţeanul George Niculescu, a participat alături de premierul României, Nicolae Ciucă, la o întâlnire cu o delegaţie a Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din ţara noastră.

S-au discutat mai multe aspecte legate de măsurile luate de Guvern pentru ca atât consumatorii casnici, cât şi IMM-urile să fie protejaţi de creşterea preţurilor la energie.

„L-am însoțit pe dl. Nicolae Ionel Ciucă, premierul României, la o întâlnire cu o delegație a Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România. Discuția a avut loc la Palatul Victoria și a fost axată pe o serie de subiecte de interes atât pentru Guvern, cât și pentru mediul de afaceri. Având în vedere situația generată de creșterea prețurilor la energia electrică și la gaze, premierul Nicolae Ionel Ciucă a arătat că guvernul a luat deja o serie de măsuri pentru a se asigura că vor fi protejați de creșterea prețurilor la energie atât consumatorii casnici, cât și sectoarele economice, o atenție specială fiind acordată IMM-urilor.

De asemenea, guvernul a adoptat în ședința de marţi o ordonanță de urgență care să completeze măsurile de sprijin pentru cetățeni și pentru mediul de afaceri, astfel încât să fie protejate locurile de muncă, iar firmele să-și poată desfășura activitatea în condiții de eficiență”, a transmis George Niculescu pe pagina sa personală de Facebook.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3805 secunde