Garden Party la Palatul Elisabeta. Mii de invitați prezenți, în ciuda ploii

177
Garden Party la Palatul Elisabeta. Mii de invitați prezenți, în ciuda ploii - garden-1557505436.jpg
Mii de invitați din toate județele și din Republica Moldova au participat, astăzi, în ciuda ploii, la tradiționalul Garden Party de la Palatul Elisabeta, la care au luat parte Custodele Coroanei Române, Margareta, principele Radu, principesa Elena, Alexander Philips Nixon, principesa Sofia și principesa Maria, informează Agerpres.

Ca în fiecare an, membrii Familiei Regale au ieșit la balconul palatului pentru a saluta invitații, după care au coborât pentru a discuta cu aceștia.

S-a scandat "Trăiască Regina!", "Trăiască Regina Margareta!".

Printre invitați s-au numărat reprezentanți ai comunităților rurale și urbane, demnitari, autorități locale, personalități ale societății civile, ale mediului economic, profesori și elevi, reprezentanți ai Armatei României, ai Bisericii și membri ai Corpului Diplomatic acreditat la București.

În prima parte de zilei, Custodele Coroanei Române, Margareta, și principele Radu au depus o coroană de flori, de Ziua Regalității, la statuia Regelui Carol I din Piața Palatului Regal.

Ziua de 10 Mai a fost declarată sărbătoare națională în România prin Legea nr. 103/2015. Potrivit actului normativ, cu această ocazie, Parlamentul, președintele României, Guvernul și celelalte autorități publice centrale și locale organizează manifestări cultural-artistice pentru marcarea acestei zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7994 secunde