Gabriela Firea a demisionat din PSD

355
2
Gabriela Firea a demisionat din PSD - gabrielavranceanufirea0823230044-1389358278.jpg

Articole recomandate

Senatorul PSD Gabriela Firea anunță că a demisionat din PSD după decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL în Ilfov, ea criticând faptul că niciun lider al PSD nu a luat poziție față de gestul liberalilor, scrie realitatea.net.


"Începând cu data de 10 ianuarie 2014, am demisionat din toate funcțiile deținute în cadrul PSD, respectiv vicepreședinte la nivel național și președinte al organizației județene Ilfov, precum și din calitatea de membru al partidului", a anunțat senatorul Gabriela Firea, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.


Firea spune că a luat această hotărâre "după 24 de ore de la decizia PNL de a accepta colaborarea în plan local cu PDL, reacționând la conflictul din USL Ilfov prin promovarea președintelui PNL Ilfov în funcția de coordonator al campaniei electorale a PNL pentru alegerile europarlamentare, timp în care niciun lider al PSD nu a luat poziție față de aceast demers flagrant de rupere a USL", scrie Mediafax.


Comentează știrea

maidanezul vigilent
11 ianuarie 2014
portret

asta are fata si caracter de vipera din fire

Hanibal
11 ianuarie 2014
vedetele politicianiste

Gabi Fiere , joaca in politica romaneasca rolul pe care l-a jucat si-l joaca TEO in arta si cultura romaneasca si in PDL ,mare fiind politicianista ca si Firisor . Paceaurile astea si altele ca ele care au zapacit lumea cu manifestarile lor televizate au ajuns sa decida destinele Romaniei . Nu este destul ca avem o haita intreaga de politicianisti de toate culorile, trebuie sa suportam toate aceste patachine de parca Romania nu ar avea femei de valoare . Dar cine are nevoie de ele ?

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : AVOCATUL POPORULUI a DEMISIONAT
Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Săftoiu a demisionat de la șefia TVR
Pagina a fost generata in 1.6116 secunde