Gabriel Petrea, un nou mandat de președinte al Organizației TSD

173
Gabriel Petrea, un nou mandat de președinte al Organizației TSD - psdcongrestineri-1510672295.jpg

Articole de la același autor

TSD Constanța a participat, recent, la Congresul Tinerilor Social Democrați ce a avut loc la Romexpo. Delegația de 150 de tineri din Constanța a fost condusă de Nicu Roșu, președintele TSD Constanța. 


"Au trecut repede doi ani de când Gabi a câștigat președinția TSD, într-o cursă cu trei candidați. La doi ani de la acel congres, noi suntem mai organizați și mai puternici. Unul dintre rolurile organizației noastre este acela de a crea un incubator de culturalizare politică și de a pregăti din timp toți tinerii care, peste ceva timp, se vor afla în funcții de decizie. Îndemn toți tinerii să facă politică și să pună umărul la construirea generației noastre, TSD fiind organizația care oferă cele mai multe oportunități pentru asta", a declarat Nicu Roșu în fața celor peste 2.000 de tineri din toată țara. 


Scopul congresului a fost alegerea președintelui TSD România. Gabriel Petrea a primit peste 2.000 de voturi și, drept urmare, rămâne președintele TSD încă doi ani. El este deputat și ministru al Consultării Publice și Dialogului Social. Gabriel Petrea a fost singurul candidat pentru funcția de președinte TSD Ro-mânia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4726 secunde