Gabriel Oprea: Dragnea m-a rugat să îl ajut să fie președintele PSD

174
Gabriel Oprea: Dragnea m-a rugat să îl ajut să fie președintele PSD - dragneasioprea1-1520564674.jpg

Articole recomandate

Fostul ministru Gabriel Oprea afirmă, într-o postare pe Facebook, că au existat multe momente în care faptul că a apelat la sprijinul său i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea, ajutor care "a fost decisiv pentru destinul lui politic si chiar personal".


Reacția lui Oprea vine după ce, în contextul acuzațiilor privind relația cu SRI, președintele PSD i-a răspuns lui Codrin Ștefănescu: "Cred că domnul Codrin Ștefănescu poate să ceară aceste explicații de la camaradul lui, Gabriel Oprea, de la asociatul lui, Gabriel Oprea, care sigur n-are nicio legătură cu sistemul".


"Am apreciat faptul că domnul Dragnea m-a numit camarad, într-o declarație referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Ștefănescu. Sigur că mă numește camarad! Au existat multe momente în care faptul că a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic și chiar personal. Poate, cândva, voi povești în amănunt. Astăzi mă opresc la două exemple", își începe Oprea postarea.


Oprea susține că în 2004, când era ministrul Administrației Publice, iar actualul lider PSD era președintele CJ Teleorman, Dragnea l-a rugat să îl ajute să devină șeful președinților de Consilii Județene din PSD.


"La acel moment, PSD câștigase președinția a 17 Consilii Județene. Pentru că m-a rugat să îl ajut, m-am întâlnit cu ei, în sediul din Ion Ionescu de la Brad și i-am convins să-l voteze. Așa a ajuns camaradul Liviu să fie șeful politic al președinților CJ din partid", povestește Gabriel Oprea.


De asemenea, el afirmă că în anul 2015, Liviu Dragnea a apelat din nou la sprijinul său.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0874 secunde