Gabriel Berca rămâne în arest. Decizia este definitivă

115
1
Gabriel Berca rămâne în arest. Decizia este definitivă - gabrielberca-1438880711.jpg

Articole recomandate

Gabriel Berca, fost consilier prezidențial și fost ministru al Internelor, rămâne în arest, după ce ÎCCJ i-a respins contestația în dosarul în care este acuzat că ar fi primit 185.000 de euro de la un om de afaceri, pentru a interveni la membri ai Guvernului să atribuie bani unei primării. Decizia este definitivă.

Fostul consilier prezidențial le-a cerut, joi, magistraților instanței supreme să fie cercetat în stare de libertate.

"În toată cariera mea, nu mi-e rușine de ce am făcut. Am fost ministru de Interne și acum stau într-o cameră cu oameni acuzați de tentativă de omor. Solicit să fiu cercetat într-o formă în care să mă pot apăra cu argumente", a spus Gabriel Berca în fața judecătorilor, notează B1.ro..

Fostul consilier prezidențial a susținut că nu a primit bani pentru PDL de la un om de afaceri și că toate sumele din campania electorală erau plătite prin bancă și puteau fi ușor de urmărite.

Curtea de Apel Bacău a decis, în 24 iulie, arestarea preventivă a lui Gabriel Berca, fost consilier prezidențial și fost ministru al Internelor, acuzat de trafic de influență după ce ar fi primit 185.000 euro de la un om de afaceri, pentru a interveni la membri ai Guvernului să atribuie bani unei primării.

Gabriel Berca a fost consilier prezidențial în mandatul lui Traian Băsescu și ministru al Internelor în Guvernul Ungureanu. El a fost și secretar general al Guvernului, în perioada în care Executivul era condus de Călin Popescu Tăriceanu. Berca a fost prefectul județului Bacău, în perioada 2005 - 2008, senator de Bacău, în legislatura 2008 - 2012 și ministru al Administrației și Internelor în anul 2012.

Gabriel Berca s-a înscris în UNPR la începutul lunii iunie, potrivit unui anunț al formațiunii. Berca a fost membru PMP, vicepreședinte pentru regiunea Nord-Est, iar anterior a fost în PDL.

Comentează știrea

adi
7 august 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.388 secunde