În Medgidia

Furnizarea căldurii în apartamente se va face diferențiat

924
Furnizarea căldurii în apartamente se va face diferențiat - primariamedgidiacaloriferul417-1445352078.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Medgidia au anunțat, ieri, că, în urma scăderii temperaturilor pe timpul nopții și discuțiilor pe care reprezentanții societății "Apollo Ecoterm" le-au purtat cu asociațiile de proprietari sau locatari, se va începe furnizarea căldurii în municipiu. Drept urmare, furnizarea agentului termic se va face diferențiat, în funcție de cererile înaintate de asociații. Așadar, caloriferele se vor încălzi mai devreme în casele arondate centralei termice nr. 7 (zona Berărie), ca răspuns la cererea locatarilor. Începând de ieri, 20 octombrie, aceștia primesc căldură între orele 17.00 - 7.00, în timp ce asociațiile de proprietari sau locatari arondate centralelor și punctelor termice numerele 1, 4, 6, 8, 10, 12, 15 și 16 vor avea căldură de la data de 1 noiembrie 2015.


Prețul va rămâne și anul acesta neschimbat, mai exact 234 lei/Gcal pentru populație și 370 lei pentru agenții economici, diferența de preț constând în subvenția de 136 lei, provenită din bugetul local, pentru a acoperi o parte din suma alocată plății facturilor de către cetățeni.


În municipiul Medgidia, furnizarea centralizată a agentului termic se face prin intermediul a șase centrale și trei puncte termice pentru un număr de 970 abonați, din care 953 apartamente, patru case și 13 agenți economici și instituții publice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3448 secunde