Fundația Mișcarea Populară și-a lansat platforma-program

149
Fundația Mișcarea Populară și-a lansat platforma-program - justizimwww-1365939108.jpg

Fundația 'Mișcarea Populară' a lansat astăzi propunerea de platformă - program, care cuprinde 12 domenii de activitate.
Potrivit unui comunicat remis Agerpres de Fundația Mișcarea Populară, susținătorii platformei pot aduce sugestii și completări, iar finalizarea programului va fi realizată după analiza propunerilor ce vor fi transmise.


"Fundația 'Mișcarea Populară' lansează în dezbatere publică, pe site-ul www.miscareapopulara.eu, o serie de elemente de răspuns, precum și o serie de teme de reflecție. Procedura de trimitere a sugestiilor este disponibilă pe site-ul Fundației. Aderenții sunt invitați să adauge teme și propuneri de ordin general, pentru fiecare dintre cele douăsprezece domenii de activitate, până la data de 21 aprilie 2013", se arată în comunicatul citat.


Platforma-program, postată duminică pe site-ul fundației, cuprinde următoarele domenii de activitate: etica și introducerea elementelor de etică în legislație și în toate politicile și deciziile autorităților; familia, sănătatea, egalitatea de oportunități și schimbări demografice; dezvoltarea și modernizarea mediului rural; justiția și punerea cetățeanului în primul plan, subsidiaritatea și întărirea capacității cetățeanului de a acționa; economia, mediul de afaceri, piețele muncii, inovare și finanțe; administrație publică, cheltuieli publice, protecția socială; societatea și cultura; agricultura, mediul, resurse naturale, amenajarea teritoriului și energia; educația, cercetarea, tineretul și sportul; coeziunea economică și socială: adaptabilitatea României într-o lume a schimbărilor în mare viteză; libertatea în epoca internetului; politica externă, apărarea și securitatea. Mișcarea Populară evidențiază în programul său faptul că în România nu există, în prezent, un set minimal de valori clar asumate de cea mai mare parte a populației și, implicit, de clasa politică.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2106 secunde