Francisc Ionuț Paloși, candidatul Pro România la Primăria Cumpăna

676

Articole de la același autor

Reprezentanții Pro România susțin, în aceste momente, o conferință de presă, în cadrul căreia este prezentat candidatul partidului la primăria Cumpăna, Francisc Ionuț Paloși. La conferință sunt prezenți și Mircea Dobre,, candidatul Pro România pentru funcția de primar al municipiului Constanța, și Răzvan Filipescu, candidatul partidului la președinția Consiliului Județean Constanța. 


Mircea Dobre: "Ieri și astăzi au apărut nistre cifre prezentate de BNR care arată dezastrul Guvernului PNL, respectiv al lui Ludovic Orban. România este în topul scăderilor cu minus 12,3 la sută. Sunt bani care nu știm unde se află. Alocațiile nu sunt dublate, sistemul sanitar este la pământ, autostrăzi nu avem. Ce au făcut cu banii? Au cumpărat măști? Din toamnă va veni dezastrul. Dacă Guvernul se va împrumuta de la Comisia Europeană, va veni dezastrul. Nu s-a respectat legislația în momentul în care salariile profesorilor trebuiau mărite cu 50 la sută. Este o bătaie de joc. Cei care guvernează au caractere infecte. Alegerile nu ar trebui să aibe loc."


Răzvan Filipescu: "Avem semnale de la colegii noștri din județ ale căror materiale și bannere au fost vandalizate. Ar trebui să desfășurăm o campanie civilizată. Îi rog pe acei mici baroni locali din județ să nu mai pună presiune pe oameni. În ultima vreme toata lumea este interesată de cultură. Le aduc aminte celor din PSD că toate aceste vestigii ar trebui intreținute. Nu am văzut așa ceva în ultimii 4 ani de zile."


Ionuț Paloși: "Cu ajutorul lui Dumnezeu voi ajunge primar în Cumpăna. Un lucru trebuie să spun de la început. Vreau să câștig. Așa am fost învățat. Pro Romania are cei mai buni candidați din județ. Avem cel mai bun candidat pentru presedinția CJ. Am 45 de ani, am energie, putere. Am făcut carieră în domeniul public dar și în privat. Vom contribui în continuare la dezvoltarea calității vieții locuitorilor din comuna Cumpăna. Candidez pentru un prezent bun și un viitor și mai bun. Îmi doresc victoria. Vreau să pun Cumpăna pe hartă. Voi încerca să dezvolt sportul prin aducerea unor proiecte. Mă gândesc la construirea unei baze de tenis în comuna Cumpăna care să se numească Simona Halep."


Mircea Dobre: " Să vorbim despre zona peninsulară Piața Ovidiu. Vrem să realizăm o parcare lângă Liceul Mihai Eminescu și alta în Portul Tomis."


Propunem o promenadă verde din portul turistic până în portul Diamant.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6369 secunde