FOTO. Liberalii constănțeni au împărțit daruri

90

Articole de la același autor

Moș Crăciun a venit deja la Constanța pentru aproape 100 de familii din cartierul Viile Noi. Moșul le-a dat întâlnire sâmbătă, 20 decembrie a.c., la sediul PNL Viile Noi, unde, cu ajutorul președintelui Organizației Municipale Constanța a Partidului Național Liberal, Aurel Robert Boroianu, a împărțit daruri pentru cei mici. 


Și pentru a intra cât mai mult în atmosfera de sărbătoare, cei prezenți au fost colindați de un grup de dascali, viitori preoți.

"Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie pentru fiecare persoană. Ne bucurăm că l-am putut ajuta pe Moșul să aducă daruri și un strop din atmosfera sărbătorilor de Crăciun acestor oameni. Satisfactia este imensă atunci când poți observa zâmbetele și bucuria de pe chipurile copiilor prezenți la această manifestare", a declarat Aurel Robert Boroianu.


În încheiere, președintele Organizației Municipale a PNL Constanța, Aurel Robert Boroianu, le-a urat constănțenilor sărbători fericite, multă liniște și bucurie în familie, dar și putere de muncă și sănătate în noul an care se apropie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Fun : Cadoul perfect de Crăciun
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Idei de cadouri interesante pentru Crăciun
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Daruri amuzante pentru cei mici
Pagina a fost generata in 0.5587 secunde