Fostul prefect Dănuț Culețu revine puternic în viața politică

928
2
Fostul prefect Dănuț Culețu revine puternic în viața politică - prefectculetugf92-1346860348.jpg

Fostul prefect al județului Constanța, Dănuț Culețu, este președintele Inițiativei Civice de Centru-Dreapta (ICCD) Constanța.

"Am acceptat propunerea de președinte al acestei formațiuni în urma unor discuții politice avute cu cei de pe plan local dar și cu cei de la București. Urmează ca, la sfârșitul săptămânii, să am o întâlnire și cu ceilalți lideri ai partidelor din Constanța cu care vom forma Alianța de Centru-Dreapta", a declarat Culețu.

În ceea ce privește numărul de mandate parlamentare pe care ICCD le va "revendica" pe plan local, Culețu nu a vrut să facă aprecieri și a spus că nu poate vorbi despre acest lucru până ce nu vor exista discuții cu partenerii politici de pe plan local.
"Nu știu dacă, personal, voi candida pentru un post de parlamentar. Cred că, cel mai corect, este să se facă anumite sondaje prin care să vedem ce-și doresc oamenii. În funcție de rezultatele sondajului, de analizele evidențiate voi lua o decizie în acest sens", a declarat Dănuț Culețu.
Dănuț Culețu a fost prefect al județului Constanța din ianuarie 2005 și până în ianuarie 2009 cu sprijinul PNL.
La Adunarea Municipală de alegeri din luna mai 2010, Dănuț Culețu a candidat pentru funcția de președinte al Biroului Politic Municipal al PNL Constanța, dar s-a retras în timpul competiției, nemulțumit de felul în care s-a organizat evenimentul. El a declarat atunci că nu poate accepta "să fie driblat și nu poate merge mai departe în acea mascaradă", motiv pentru care a și părăsit Partidul Național Liberal.


Comentează știrea

chiralina
6 septembrie 2012
cuculet cu pana sura

Sa speram ca dl Culetu a invatat ceva din "mascarada liberala" si va selecta cu grija pe cei ce vor avea diverse functii.Oricum,o fi revenirea "puternica",important e sa vedem ce va face. Culetu nu este un luptator.Sa speram ca de data asta va sti cum sa procedeze.Multi liberali il vor urma.Sa fim retinuti in declaratii si sa vedem faptele.Dl Culetu va avea probleme cu dl Chiru care s-a declarat autorul Initiativei de Centru-Dreapta

dreapta
6 septembrie 2012
centru

cred ca esti o mica usl-ista, de ce sa aive probleme cu chiru. daca vrei sa fi corecta si nu sabotare ureazele succes, si mai tarziu o sa-i certam pe cei care vedem ca o iau aiurea pe carare, orice dar nu mai sa scapam de seful tau mazare. o zi placuta!

Răspuns la: cuculet cu pana sura
Adăugat de : chiralina, 6 septembrie 2012
Sa speram ca dl Culetu a invatat ceva din "mascarada liberala" si va selecta cu grija pe cei ce vor avea diverse functii.Oricum,o fi revenirea...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6804 secunde