Fostul consilier local Tudorel Chesoi candidează la Primăria Constanța

1163
Fostul consilier local Tudorel Chesoi candidează la Primăria Constanța - tudorelchesoicandidaturaprimarie-1582317080.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Alianței Național Țărăniste (ANȚ) s-au reunit, vineri, în cadrul unei conferințe de presă. La eveniment au participat fostul consilier local Tudorel Chesoi, în prezent, președintele ANȚ Constanța, iar în calitate de invitat special, la Constanța, președintele ANȚ, avocatul Radu Ghidău. Alături de cei doi s-au aflat mai mulți membri de partid atât din Constanța, cât și din București, simpatizanți ai alianței dar și reprezentanți ai mass-mediei constănțene.


Printre altele, în cadrul întâlnirii, Tudorel Chesoi și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al Constanței.
"O considerăm o zi specială în special datorită faptului că Biroul de conducere al Alianței Național Țărăniste a luat hotărârea de a mă desemna pe mine candidat la Primăria Constanța. Este o decizie pe care mi-am asumat-o și o simt destul de grea. Cred că observați emoția cu toate că am 30 de ani experiență politică, de consilier local și județean", a spus Tudorel Chesoi.
La rândul lui, președintele Radu Ghidău a spus că este nespus de fericit că are onoarea să lanseze public primul candidat al alianței la Constanța.


Referitor la candidatura sa, Tudorel Chesoi a spus că are, în principal, în vedere curățenia orașului, spațiile verzi și o gigacalorie mai ieftină. "Constanța este un oraș gri, a rămas mult în urmă față de alte orașe și îmi pare foarte rău. De câte ori mă întorc din vreo călătorie, când mă întorc și văd cum este în Constanța, mă întristez. Nu avem parcuri, nu avem spații verzi. La Oil Terminal avem 164 de hectare nefolosite și noi ne plângem că nu avem terenuri. Municipalitatea ar putea să facă un schimb de terenuri, acolo, pe această suprafață, se poate dezvolta mult", a spus Tudorel Chesoi.


În ceea ce privește proiectul privind o gigacalorie mai ieftină, Tudorel Chesoi a propus un proiect încă de acum patru ani, pe vremea când era consilier local. Cu toate acestea, cei responsabili nu i-au dat importanță și, probabil, stă și acum aruncat prin vreun sertar. Proiectul respectiv cuprinde mai multe variante de eficientizare a sistemului: transformarea punctului termic în punct termic pe gaz, montarea unei centrale termice la nivel de bloc sau montarea unei centrale la nivel de scară.
În altă ordine de idei, Tudorel Chesoi a spus că își dorește ca la Constanța să obțină 3-4 posturi de consilier local, însă filiala județeană pe care o conduce pregătește candidați și pentru alte localități din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4187 secunde