Forţa Dreptei îşi aşteaptă susţinătorii cu braţele deschise. „Vom face o politică altfel la Constanţa”

1350
Forţa Dreptei îşi aşteaptă susţinătorii cu braţele deschise. „Vom face o politică altfel la Constanţa” - jos2-1642008849.jpg

Articole de la același autor

Noua formaţiune înfiinţată de fostul liberal Ludovic Orban, Forţa Dreptei, începe să prindă contur. La Constanţa, liderul grupării este deputatul Bogdan Bola, cel care şi-a luat deja rolul în serios.



Bogdan Bola a explicat, pentru Cuget Liber, că nu poate încă să ofere doritorilor adeziuni de înscriere în partid până ce nu se rezolvă statutul juridic, însă poate să îi convingă pe aceştia ca pe viitor să se înscrie în Forţa Dreptei.

„Noi, neavând deocamdată un statut juridic şi neavând o hotărâre judecătorească de înfiinţare, eu nu am dat oamenilor adeziuni de completat, ci pur şi şi simplu un formular de susţinere a Forţei Dreptei în ideea în care atunci când soseşte hotărârea de la tribunal să putem să îi contactăm pe aceşti oameni şi să începem să lucrăm împreună. Pe data de 14 ianuarie avem termen la Tribunalul Bucureşti şi vom vedea atunci. Până în acest moment nu a fost depusă nicio contestaţie, deci dacă va rămâne aşa se va finaliza pe 14 ianuarie şi cel mai probabil până la mijlocul lunii februarie o să fie toate documentele gata”, a declarat în exclusivitate pentru „Cuget Liber”, Bogdan Bola.

El mai spune că a primit foarte multe reacţii pozitive din partea oamenilor apropiaţi şi crede că Forţa Dreptei va avea foarte mulţi susţinători, iar alianţa dintre PNL şi PSD va ajuta la acest lucru.

„Reacţiile oamenilor din jurul nostru sunt extrem de pozitive. Lumea este scârbită de toată această alianţă PSD-PNL. Mai nou, văd că PNL vrea să fuzioneze şi cu ALDE. Este din ce în ce mai grav ce se petrece la PNL. Reacţia oamenilor este una firească. Ei îşi doresc să li se ducă la îndeplinire promisiunile care au fost făcute acum un an şi două luni. Eu cred că toată această afinitate a PNL-ului pentru ALDE vine de la Alina Gorghiu. Acum vreo trei ani eram la un Birou Executiv Naţional şi doamna Gorghiu făcea un lobby pe lângă ceilalţi membri ai BEx-ului să se realizeze o alianţă cu partidul domnului Tăriceanu. Ştiu că domnul Orban a atenţionat-o de atunci că o astfel de chestiune nu va fi posibilă niciodată cât va fi el la conducere. Acum nu mai este domnul Orban la conducere, au venit alţii şi se face această alianţă. Nu sunt prea surprins”, a explicat deputatul Bogdan Bola.

Parlamentarul constănţean a mai explicat că se bucură de toată susţinerea şi încrederea lui Ludovic Orban şi va încerca să facă o politică corectă, după propriile sale principii.

Cât de curând în Constanţa va apărea şi un sediu Forţa Dreptei, care să nu semene cu celelalte sedii ale celorlalte partide.

„Domnul Orban mă susţine în totalitate. Eu întotdeauna am făcut şi politică şi campanie şi discuţii cu oameni şi am mână liberă de la dânsul pentru tot ceea ce înseamnă judeţul Constanţa. Vom căuta un sediu care să se plieze cât mai bine pe dorinţa oamenilor de a interacţiona cu noi. Oamenii nu îşi mai doresc aceste sedii care sunt tot timpul închise, reci şi aşa mai departe. Îmi doresc un sediu care să fie tot timpul viu, plin şi să dezbatem idei, nu să facem politică. Trebuie să încercăm să găsim cele mai bune soluţii pentru oraş şi judeţ. Experienţa noastră politică ne dă un avantaj faţă de alţii. Facem politică de ani buni, însă eu cred şi îmi doresc să fac politică aşa cum simt eu şi în primul rând cum îşi doresc constănţenii. Cred că vom face o politică altfel la Constanţa”, a adăugat Bogdan Bola.

Deputatul a recunoscut că există în judeţul Constanţa primari PNL care susţin Forţa Dreptei, însă aceştia nu pot demisiona din partid pentru că astfel şi-ar pierde mandatul.

„Există primari PNL în judeţ care ar vrea să ne urmeze, dar sfatul meu către aceştia a fost să rămână pe loc pentru că şi-ar pierde mandatul şi totuşi sunt nişte mandate muncite. Nu ar avea sens să facă acest pas în acest moment. Nu vă pot da nume pentru că vor avea probleme şi mie nu mi se pare normal”, a concluzionat Bogdan Bola.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7073 secunde