Forța Civică Constanța cere demisia ministrului Educației Naționale, Remus Pricopie

96
2

Articole de la același autor

Organizația Municipală Constanța a Forței Civice cere demisia de onoa-re a ministrului Educației Naționale, Remus Pricopie, atât pentru organi-zarea și gestionarea defectuoasă a Evaluării Naționale și a Bacalau-reatului, cât și pentru faptul că gramatica limbii române reprezintă pentru domnia sa o știință abstractă.

Într-o intervenție telefonică pe problema fraudelor de la liceul "Dimitrie Bolintineanu", ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, a făcut knock-out limba română: "Nu a existat subiecte pe pagina de internet, a existat decât un mesaj care nu a fost postat la 8.34".

"Considerăm că atâta timp cât ministrul Educației Naționale nu știe să vorbească românește, nu putem avea niciun fel de pretenție de la domnia sa în ceea ce privește susținerea sau generarea performanței în actul de educație. Așadar, nu trebuie să ne mire de ce subiectele de la Evaluarea Națională au fost dominate de un grad sporit de mediocritate, iar cele de la Bacalaureat nu sunt nici ele prea departe. Observăm cu îngrijorare că și în condițiile date, cu subiecte care sunt cu mult sub nivelul de exigență aferent unor examene fundamentale, în anumite instituții de învățământ tot șpaga este cea care a făcut legea", se spune într-un comunicat de presă remis redacției de reprezentanții Organizației Municipale a Forței Civice Constanța.

Comentează știrea

Dan
3 iulie 2013
Mai,sa fie !...

Pai draga sforta cinica,daca e sa ne referim la cine si cum se face de cacao schingiuind limba materna si alte limbi,oare unde se gaseste EBA ? In plus,asta e o meteahna generala a politicienilor,indiferent de partide,ca doar nu afilierea la un anumit partid aduce instant cultura-n capul omului.

eu
3 iulie 2013
Ha, ha, ha! Serios?

Totusi e cam aiurea situatia in care tocmai ministrul educatiei face gafe de exprimare. Mai ales ca are si pretentii, fiind profesor la facultatea de comunicare si relatii publice, cu doctorate, etc. Nu-si dau ei demisia pentru distrugerea unui domeniu si voi vreti s-o faca pentru asta?!? sa fim seriosi!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6691 secunde