Florin Iordache, atac la Tudorel Toader: "Dacă a fost eroare, să și-o asume. Dacă are un document, să îl prezinte"

131
Florin Iordache, atac la Tudorel Toader:
Fostul ministru al Justiției cere clarificări de la succesorul său în cazul documentului legat de clasarea unuia dintre dosarele lui Klaus Iohannis.

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justiției, a declarat la Imparțial că Tudorel Toader are responsabilitatea de a clarifica povestea legată de Augustin Lazăr și, dacă este vorba de o eroare, ar trebui să și-o asume.

El a adăugat că Tudorel Toader trebuie să își asume "mai multe lucruri, pentru întreaga activitate" și că o evaluare va trebui făcută în partid.

"Atunci când o să facem evaluarea o să am și eu câteva lucruri de spus colegilor mei. Aștept evaluarea premierului și la PSD voi avea și eu câteva lucruri de spus", a afirmat Iordache.

Întrebat dacă a votat împotriva ministrului, la moțiune, Iordache a negat: "Nu am votat pentru că au fost niște lucruri care cred că nu trebuie trecute în moțiune, cred că avem responsabilittae ca partid atunci când susținem un guvern să-l susținem până la capăt. Nemulțumirile le tranșăm în partid".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8943 secunde