Florin Gheorghe, revocat din funcţie. Liberalul Stere Hira, noul director al RAEDPP

Vineri, 22 Ianuarie 2021, 18:11
1333
Stere Hira, de la PNL Constanţa, apropiat al primarului municipiului Constanţa, a preluat conducerea interimară a RAEDPP pentru o perioadă de patru luni, după ce toți directorii executivi ai regiei au fost revocați din funcții.

„În cadrul ședinței de astăzi, am fost mandatat de către Consiliul de Administrație al RAEDPP să preiau conducerea interimară a acestei regii. Obiectivul imediat va fi să eficientizam activitatea printr-un management performant. Dezideratul meu este ca RAEDPP, deși din sfera publică, să urmărească, asemenea unei societăți private, maximizarea profitului. Sunt convins că acest lucru se va întâmpla relativ repede prin implementarea câtorva măsuri decente cum ar fi reevaluarea costurilor fixe, chiriilor, contractelor de asociere sau analiza nivelului fondului de salarii. Am încredere că experiența mea din domeniul privat va fi utilă în conducerea regiei din municipiul Constanta”, a spus Stere Hira.

În concluzie, directorii executivi ai RAEDPP au fost revocați din funcție, decizia fiind luată în Consiliul de Administrație al Regiei.
În aceste condiţii, Stere Hira îl înlocuieşte în funcţie pe directorul general Florin Gheorghe.    
Reamintim că, săptămâna trecută, Teo Hira a demisionat din funcția de consilier local, funcție câștigată la alegerile locale din septembrie 2020, pe listele PNL Constanța. Pagina a fost generata in 0.2479 secunde