Florin Cîțu: „Trebuie să găsim cea mai bună formulă pentru PNL şi România”

232
Florin Cîțu: „Trebuie să găsim cea mai bună formulă pentru PNL şi România” - biroulpolitic-1636300208.jpg

Articole recomandate

Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni luni şi urmează să ia o decizie în privinţa negocierilor cu USR şi PSD, a anunţat preşedintele partidului, Florin Cîţu.

„Aşa cum ştiţi şi aşa cum am pornit cu mandatul, am fost la discuţii cu cele două partide, voi merge în PNL cu concluziile celor două discuţii, iar decizia o va lua PNL, nu o va lua preşedintele PNL”, a declarat Cîţu.

El a calificat discuţia cu PSD drept una „bună”.

„A fost o discuţie bună. (...) Acum nu putem, peste noapte, să spunem că totul este roz între PNL şi PSD, dar ce pot să spun este că suntem responsabili. Am pornit la acest drum pentru a face un Guvern. Ne uităm la cea mai bună soluţie pentru PNL şi pentru România şi trebuie să găsim o formulă prin care să guvernăm România în următoarea perioadă, dar, repet, decizia pentru PNL va fi luată în PNL”, a afirmat Cîţu.

Potrivit acestuia, la întâlnirea cu PSD s-a avansat varianta unui premier prin rotaţie, dar nu s-a discutat aproape deloc despre portofolii sau funcţia de prim-ministru. „Este o variantă pusă pe masă, însă mergem fiecare în partidul lui să vedem dacă această variantă este acceptată în partid”, a explicat liderul PNL.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3552 secunde