Florin Cîțu: „Nu o să mergem la Cotroceni fiecare partid cu o propunere de premier”

115
Florin Cîțu: „Nu o să mergem la Cotroceni fiecare partid cu o propunere de premier” - premierflorincitupremier-1637088764.jpg
Premierul interimar Florin Cîţu, lider al PNL, a declarat marţi, după negocierile cu reprezentanţii PSD, UDMR şi ai minorităţilor naţionale, că viitoarea coaliţie ar trebui să propună o singură variantă de premier.

„Această coaliţie trebuie să meargă cu numele de premier. Este vorba de coaliţie, este un premier al coaliţiei. Nu va merge PNL cu un premier la Cotroceni. Asta e soluţia cu care vom merge. Nu o să mergem fiecare partid cu o variantă de premier, că atunci nu mai are sens să facem coaliţie”, a arătat el, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Parlamentului şi transmisă la Digi24.

Despre posibilitatea ca PNL să vină cu două propuneri de premier, Cîţu a afirmat: „Asta este o glumă, da?”.

El a amintit că preşedintele Klaus Iohannis are atribuţia de a desemna premierul.

„PNL va veni cu o variantă. Împreună cu cei de la PSD trebuie să găsim această variantă şi mergem împreună”, a adăugat liderul liberal.

Florin Cîţu a menţionat că, în întâlnirea cu reprezentanţii PSD, UDMR şi ai minorităţilor naţionale, nu s-a discutat despre varianta de premier.

„Nu. A fost o discuţie pe programul de guvernare”, a susţinut preşedintele PNL. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2707 secunde