Florin Cîțu le promite primarilor 7 miliarde de lei pentru drumuri județene și comunale

168
Florin Cîțu le promite primarilor 7 miliarde de lei pentru drumuri județene și comunale - citu-1624621187.jpg
Premierul Florin Cîțu a anunțat după ședința de guvern că Guvernul va aloca 7 miliarde de lei pentru proiectele care vizează drumuri județene și comunale. De asemenea, premierul a anunțat că „toate investițiile aflate în derulare vor merge mai departe”, în contextul în care administrațiile locale au fost anunțate de ministerul Dezvoltării că s-au terminat banii pentru programele din PNDL.

„Toate investițiile aflate în derulare vor merge mai departe. Plătim la timp facturile, o premieră în ultimii 30 de ani. Alocăm șapte miliarde de lei pentru proiectele care vizează drumuri județene și comunale care nu pot fi finanțate nici prin fonduri europene, nici prin PNRR sau alte surse. România trebuie să treacă la etapa următoare, trebuie să avem drumuri asfaltate în toată țara”, a declarat Florin Cîțu.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Adminsitrației a informat primăriile, miercuri, că au fost epuizate fondurile din PNDL pentru anul în curs, recomandarea fiind să finanțeze proiectele din surse proprii sau să sisteze lucrările. Ulterior, premierul Florin Cîțu a anunțat pe Facebook că primarii vor primi bani pentru investiții, după rectificarea bugetară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.0508 secunde