Florin Cîţu: Aştept soluţii pentru evitarea carantinei

389
Florin Cîţu: Aştept soluţii pentru evitarea carantinei - florin-1616401846.jpg
Premierul Florin Cîţu a anunţat, luni, că va avea o întâlnire cu primarul Capitalei, cu edilii de sectoare, dar şi cu asociaţia municipiilor, de la care aşteaptă soluţii pentru această perioadă de criză pandemică, mai ales că mulţi români nu respectă regulile.


"Am decis ca astăzi, la ora 13.00, să am o întâlnire cu primarul general al Bucureștiului și cu primarii de sectoare, să discutăm despre situația din București. 


La ora 16.00, o să am o discuție online cu prefecții, cu asociaţiile municipale", a spus, luni, premierul Florin Cîțu.


"Este momentul ca soluțiile să vină de la autoritățile locale", a mai spus premierul, dorind evitarea carantinei.


În plus, acolo unde nu se respectă legea voi fi intransigent. Vorbim de o minoritate, că nu toate restaurantele și nu toate cluburile nu respectă regulile, sunt doar câteva. Nimeni nu este mai presus de lege", a adăugat şeful Guvernului.


Prim-ministrul a arătat că, în opinia lui, carantina nu este o soluție, pentru că afectează foarte mult economia.


"Vă aduceți aminte că și anul trecut că am vrut să păstrăm economia deschisă și asta îmi doresc în continuare. Doar cu o economie funcțională putem acoperi costurile acestei pandemii. 


Opiniile care vin de la Ministerul Sănătății sunt importante și le vom lua în considerare, dar o decizie va fi luată după ce vom discuta cu toți factorii implicați (...).


Suntem într-o situație mai bună decât anul trecut pentru că nu vom mai avea focare de infecții în spitale, în centrele de bătrâni", a mai spus Florin Cîțu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7716 secunde