Flacăra discordiei reapare în PDL Constanța

1188
Flacăra discordiei reapare în PDL Constanța - ebb52a52ae88d230e2f51868beb89c7b.jpg

Articole de la același autor

Neînțelegerile care au loc de ceva timp în cadrul Partidului Democrat Liberal din Constanța au fost puse pe tapet, din nou, sâmbătă. Mai exact, membrii Biroului Permanent Județean (BPJ) s-au întâlnit pentru a stabili data alegerilor interne din cadrul partidului de la malul mării. Deși în urmă cu câteva zile, mai toți erau de acord cu data de 22 ianuarie, lucrurile nu au mai stat chiar așa la ședință. Concret, politicienilor PDL din Constanța le-au trebuit vreo două ore ca să stabilească ziua în care se va decide cine le va conduce destinele în următoarea perioadă. Chiar dacă la început păreau destul de calmi și s-ar fi putut crede că lucrurile s-au liniștit în interiorul PDL Constanța, la scurt timp de la începerea ședinței, spiritele s-au încins. Tonuri de voci mult prea ridicate, de puteau fi auzite și de presa care aștepta afară, bătăi cu pixul în masă și extrem de multe contraziceri.
Veșnicul măr al discordiei, respectiv alegerile de la municipiu, au iscat iar scandal. Și asta pentru că, din punctul de vedere al unora, nu sunt valide, iar din punctul de vedere al altora, lucrurile sunt foarte clare.

Două propuneri pentru alegerile de la județ
Mai exact, președintele interimar al Organizației Județene a PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, susține, în continuare, că Maria Stavrositu nu este președintele Organizației Municipale a PDL Constanța. El a precizat, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, că din punctul său de vedere, președinte al Organizației Municipale este Florian Constantin. Mircea Banias își susține părerea invocând decizia din 8 august 2010 a Comisiei de Statut, Etică și Litigii. Cu toate acestea, el nu a putut prezenta un document oficial care să fie semnat și ștampilat de reprezentanții organelor superioare.
La rândul ei, Maria Stravositu a spus că alegerile din vara anului trecut nu au fost invalidate, astfel că ea se află la conducerea organizației în mod corect.
"Hotărârea comisiei este de fapt o hârtie scoasă la imprimantă, nesemnată și neștampilată. În Biroul Permanent Național nu s-a luat decizia de invalidare a alegerilor de la municipiu. Domnul Banias nu recunoaște alegerile de la municipiu, pentru că nu îi sunt favorabile", a declarat Maria Stavrositu.
Printre altele, ea a mai făcut referire la dosarul de la DNA în care apare numele lui Mircea Banias.
"Din cauza acestei situații, cred că avem nevoie să fim reprezentați de o persoană credibilă și de aceea mi-am exprimat susținerea pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PDL Constanța pentru domnul Paul Brânză", a mai spus Maria Stavrositu.
După multe discuții contradictorii, cei prezenți la BPJ au stabilit că se vor înainta Biroului Național Permanent (BPN) două propuneri privind datele organizării alegerilor de la județ.
"Prima dată avansată este cea de 22 ianuarie, iar în cazul în care BPN decide că alegerile municipale nu sunt valide, se propune data de 12 februarie pentru alegerile județene", a declarat Mircea Banias.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Se va naște un monstru politic"
Pagina a fost generata in 0.287 secunde