Fiul lui Adrian Năstase dezvăluie "TESTAMENTUL public" al fostului premier

311
Fiul lui Adrian Năstase dezvăluie
Adrian Năstase a scris "un fel de testament public" înainte de a încerca să se împuște, miercuri seară. Scrisoarea concepută de fostul premier va fi dată publicității vineri, în ziua în care el va împlini 62 de ani, a anunțat fiul său cel mare, Andrei Năstase, potrivit RTV.net.

Andrei Năstase a scris pe Facebook că vineri, când tatăl său va aniversa împlinirea a 62 de ani pe patul de spital pe care se află după ce a încercat să-și ia viața, va face publică o scrisoare pe care acesta a scris-o către familie și către lume. "Voi citi mâine (vineri, n.r.), de ziua tatălui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lăsată de dânsul... «un fel de testament public»", a scris Andrei Năstase.

"Doresc să mi se alăture toți cei care, trecând peste rațiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, înainte, tatăl și nu politicianul Adrian Năstase. Cred că tata are acum, mai mult ca niciodată, nevoia să știe că nu este singur. Să simtă de această zi a lui când, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea împlini 62 de ani de viață, că încă sunt oameni care-l privesc ca noi", a scris Andrei Năstase într-un mesaj emoționant postat pe Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.459 secunde