Festivalul Callatis 2013, tradiție, spectacol și distracție la Mangalia

Miercuri, 21 August 2013, 17:16
379
Primăria Mangalia, împreună cu Fanomania Holding și Asociația Callatis Fest-Marea Neagră, organizează, în perioada 22-25 august, în Portul Turistic Mangalia, o nouă ediție a Festivalului Callatis. Astfel, timp de patru zile, scena plutitoare din Portul Turistic Mangalia va fi punctul de întâlnire al celor mai tari artiști români în cadrul Festivalului Callatis 2013. Evenimentul se va desfășura pe scena plutitoare din Portul Turistic Mangalia și esplanada din fața hotelului Paradiso și va fi difuzat live și în reluare pe TVR2, TVHD, TVR Internațional începând cu orele 21.10.

Evenimentul va debuta astăzi, 22 august, cu seara "Callatis VIP", gală care premiază VIP-urile, seară în care Monica Davidescu și Aurelian Temișan vor fi gazde.

Vineri, 23 august va fi ziua "Dor de Callatis", dedicată folclorului românesc și cel al țărilor riverane Mării Negre, prilej cu care vor urca pe scenă artiști din Grecia, Turcia, Rusia, Bulgaria și România.

Sâmbătă publicul le va admira pe frumoasele românce de pretutindeni, sosite pentru concursul Miss Diaspora, iar ultima zi de festival, seara Fanomania, va aduce "Hiturile Verii".

Printre artiștii ce vor urca pe scenă se numără Horațiu Mălăele, Ștefan Popa Popa’s, Timpuri Noi, Spitalul de Urgență, Compact, Felicia Filip, Nicole Cherry și Viky Red. Julia și Romeo Saleno, interpreți de pop-operă, dar și Teatrul de Magie, o nouă formă de exprimare artistică se numără și ei printre surprizele festivalului. Primăria din Mangalia susține festivalul în calitate de partener, urmând să asigure scena, cazarea și masa pentru invitați.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2686 secunde