Festivalul Callatis 2013, tradiție, spectacol și distracție la Mangalia

459
1

Articole de la același autor

Primăria Mangalia, împreună cu Fanomania Holding și Asociația Callatis Fest-Marea Neagră, organizează, în perioada 22-25 august, în Portul Turistic Mangalia, o nouă ediție a Festivalului Callatis. Astfel, timp de patru zile, scena plutitoare din Portul Turistic Mangalia va fi punctul de întâlnire al celor mai tari artiști români în cadrul Festivalului Callatis 2013. Evenimentul se va desfășura pe scena plutitoare din Portul Turistic Mangalia și esplanada din fața hotelului Paradiso și va fi difuzat live și în reluare pe TVR2, TVHD, TVR Internațional începând cu orele 21.10.

Evenimentul va debuta astăzi, 22 august, cu seara "Callatis VIP", gală care premiază VIP-urile, seară în care Monica Davidescu și Aurelian Temișan vor fi gazde.

Vineri, 23 august va fi ziua "Dor de Callatis", dedicată folclorului românesc și cel al țărilor riverane Mării Negre, prilej cu care vor urca pe scenă artiști din Grecia, Turcia, Rusia, Bulgaria și România.

Sâmbătă publicul le va admira pe frumoasele românce de pretutindeni, sosite pentru concursul Miss Diaspora, iar ultima zi de festival, seara Fanomania, va aduce "Hiturile Verii".

Printre artiștii ce vor urca pe scenă se numără Horațiu Mălăele, Ștefan Popa Popa’s, Timpuri Noi, Spitalul de Urgență, Compact, Felicia Filip, Nicole Cherry și Viky Red. Julia și Romeo Saleno, interpreți de pop-operă, dar și Teatrul de Magie, o nouă formă de exprimare artistică se numără și ei printre surprizele festivalului. Primăria din Mangalia susține festivalul în calitate de partener, urmând să asigure scena, cazarea și masa pentru invitați.

Comentează știrea

vax
22 august 2013
coruptie si abuzuri

traditie , spectacol ,veselie si comert neautorizat de catre consilierii locali ( cel cu tacalie , Dan Vucea , Dan georgescu etc ) , bransamente ilegale la curentul bublic pt tarabe si choscuri ...in Portul Turistic , toate sub inaltul patronaj al primarului

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4355 secunde