Femeile din PDL vor să dea candidat la președinția României

510
2
Femeile din PDL vor să dea candidat la președinția României - sulfina-1318013903.jpg
Președintele Organizației de Femei a PDL, Sulfina Barbu, candidează pentru un nou mandat, propunându-și ca organizația să devină suficient de puternică în interiorul PDL, în următorii cinci ani, încât să poată propune un candidat cu șanse la postul de președinte al țării.

Printre altele, ea a precizat că dorește atragerea a din ce în ce mai multe femei în organizație care va spori și influența acesteia în interiorul PDL, inclusiv în ceea ce privește desemnarea candidaților partidului pentru funcțiile de președinte sau prim-ministru.

"Am ajuns organizația de femei cea mai importantă din România, am reușit să promovăm femei puternice în funcții de conducere și ne mai propunem ca pentru următorii 5 ani să fim capabile să propunem un candidat și pentru funcția de prim-ministru sau de președinte al României", a spus Barbu. 

Comentează știrea

Petre Petre
8 octombrie 2011
Eba presedinte !

Gogosica lu' tata , trebuie sa duca mai departe proiectul privind tara , ca flota a fost rezolvata . O avea ea niste dizabilitati , ca si ochiosul de tacsu , dar acestea devin calitati intr-o gasca politica precum PDL . Prim-ministru va fi cineva de la organizatia de baietei , unul Sida , ca sa fie mai bine cunoscuta patria lor de maidanezi ...

yoi
8 octombrie 2011
Nuti Udrea presedinta!!!!

Daca candideaza Doamna Elena Udrea eu o votez. Mai vedem si noi din cand in cand niste chilotei....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.301 secunde