Femeile din PDL vor propune un candidat la președinția României

740
Femeile din PDL vor propune un candidat la președinția României - sulfinabarbu945-1317974809.jpg

Articole de la același autor

Președinta Organizației de Femei a PDL, Sulfina Barbu candidează pentru un nou mandat, propunându-și ca organizația să devină suficient de puternică în interiorul PDL, în următorii cinci ani, încât să poată propune un candidat cu șanse la postul de președinte al țării.
Barbu a prezentat conținutul moțiunii "Forța femeilor PDL-România 2020", cu care va candida la Convenția OF-PDL din 15 octombrie pentru un nou mandat de președinte
Printre altele, ea a precizat că dorește atragerea a din ce în ce mai multe femei în organizație care va spori și influența acesteia în interiorul PDL, inclusiv în ceea ce privește desemnarea candidaților partidului pentru funcțiile de președinte sau prim-ministru.
"Am ajuns organizația de femei cea mai importantă din România, am reușit să promovăm femei puternice în funcții de conducere și ne mai propunem ca pentru următorii 5 ani să fim capabile să propunem un candidat și pentru funcția de prim-ministru sau de președinte al României. Depinde de noi dacă vom reuși, dacă vom reuși să atragem și alte femei puternice care să ducă la îndeplinire acest obiectiv", a spus Barbu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4237 secunde